Sport

Simona Halep, mesaj misterios la final de an: ”Pregătită să revin”

Simona Halep este încă în așteptarea audierii la TAS în cazul de dopaj, dar a avut un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare cu privire la o revenire a sa pe teren.
11.12.2023 | 19:26
Simona Halep mesaj misterios la final de an Pregatita sa revin
Simona Halep este încă în așteptarea audierii la TAS în cazul de dopaj, dar a avut un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare cu privire la o revenire a sa pe teren. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru utilizarea substanței interzise roxadustat și suspiciunea că ar fi folosit metode sau substanțe interzise pe durata sezonului 2022.

Mesajul enigmatic al Simonei Halep

Pe finalul anului, Simona Halep a avut un mesaj misterios prin care și-a pus pe jar fanii care așteaptă cu nerăbdare ca sportiva să-și dovedească nevinovăția și să se revină cât mai curând în circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al clasamentului WTA a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea în Paris. Jucătoarea este îmbrăcată într-un trening verde, iar în fundal se vede superba capitală a Franței.

”Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a fost mesajul enigmatic postat de Halep la respectiva poza și care i-a făcut pe suporterii tenisului să viseze că românca va fi din nou pe teren.

ADVERTISEMENT

Simona Halep mesaj

Nu putem ști exact la ce s-a referit Simona când a spus că e pregătită să revină, însă știm sigur că în 2008 ea a câștigat turneul de junioare de la Roland Garros. Zece ani mai târziu, românca se impunea și pe tabloul senioarelor.

Când se va judeca apelul la TAS

Simona Halep așteaptă în continuare să fie audiată de către TAS după ce a primit o suspendare de 4 ani din tenis pentru dopaj. Cazul ei nu apare, deocamdată, pe lista de audieri, iar FANATIK a aflat că așteptarea s-ar putea prelungi.

ADVERTISEMENT

”Datele audierilor sunt stabilite în funcție de disponibilitatea arbitrilor și a părților la procedură. De asemenea, este posibil ca mai multe audieri să aibă loc în aceeași zi. Din aceste motive, este posibil (cu condiția ca schimbul de observații scrise să fi fost finalizat mai întâi) ca audierea să aibă loc înainte de 26 ianuarie 2024”, a fost răspunsul TAS, pentru FANATIK.

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai renumiți jurnaliști din lumea tenisului, nu crede că Simona Halep poate schimba foarte multe la TAS cu privire la suspendarea pentru dopaj și nu exclude varianta ca jucătoarea să fi fost sabotată din interior.

ADVERTISEMENT

În cazul în care TAS va decide să păstreze suspendarea inițială, Simona Halep va avea drept de joc abia din data de 6 octombrie 2026. O dată mult prea îndepărtată ținând cont că jucătoarea va avea la acel moment 35 de ani.

ADVERTISEMENT