Simona Halep

Reacţii după finala de la Melbourne! ”Sunt atât de mândră de prietena mea”

Simona Halep şi Caroline Wozniacki au oferit o finală magnifică la Australian Open, iar lumea tenisului a reacţionat imediat după ultima minge.
27.01.2018 | 14:32
Reactii dupa finala de la Melbourne Sunt atat de mandra de prietena mea
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:10 / Fosta jucătoare franceză Marion Bartoli, câştigătoare la Wimbledon în 2013, crede că meciul dintre Halep şi Wozniacki a fost una dintre cele mai bune finale feminine din istorie: ”Cred că a fost una dintre cele mai bune finale feminine pe care le-am văzut vreodata. Vorbesc despre lupte incredibile pe teren în seara asta. Sunt atât de tristă că una dintre ele a trebuit să piardă. Amândouă au fost UIMITOARE!”.


UPDATE, ora 14:40 / Fostul lider mondial Serena Williams a făcut şi ea o postare pe contul de Twitter în care o felicită pe Caroline Wozniacki şi în care mărturiseşte că a avut emoţii pentru prietena sa: ”Am fost atât de emoţionată, că nu m-am putut uita. Dar m-am trezit cu un nou număr 1 mondial şi o nouă campioană la Australian Open. Sunt atât de bucuroasă! Alea sunt lacrimi? Da, sunt! De acum un an şi până astăzi! Sunt atât de mândră de prietena mea! Nici nu mai pot să dorm”. Prezentă la o emisiune, Wozniacki i-a răspuns americancei: ”Serena, te iubesc!”

ADVERTISEMENT


Jucătoarele britanice Johanna Konta şi Heather Watson, împreună cu Anne Keothavong, căpitanul nejucător de Fed Cup al Marii Britanii, au fost primele care au reacţionat după meciul minunat de la Australian Open.

”Sunt incredibild e mândră să fac parte din tenisul feminin, azi, la acestă vârstă. Ce turneu pentru Caroline Wozniacki şi Simona Halep!”, a scris Johanna Konta, locul 10 înclasamentul WTA, pe contul de Twitter, după Halep – Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6.

ADVERTISEMENT

Halep – Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6! ”Ambele merită să câştige trofeul”

”Domane, această finală a avut de toate! Nu ştiu cum să o caracterizez”, a scris Anne Keotavong după Halep – Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6, în timp ce Heather Watson a postat: ”Ambele merită să câştige trofeul. Nu îl pot câştiga amândouă?”.

Letona Jelena Ostapenko, care a învins-o pe Simona Halep anul trecut în finala de la Roland Garros, a ţinut să o felicite pe Caroline Wozniacki. ”Felicitări, Caro Wozniacki! Primul titlu de Grand Slam şi locul 1 WTA”, a scris Ostapenko.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.