Sport

Foto. Handbalistele de la CSM Bucureşti, în rol de Moş Crăciun!

Handbalistele de la CSM Bucureşti au împărţit cadouri de Crăciun copiilor de la Şcoala Gimnazială Specială nr. 4.
22.12.2017 | 18:46
Foto Handbalistele de la CSM Bucuresti in rol de Mos Craciun
ADVERTISEMENT

Campania “Luna Faptelor Bune” a ajuns la final. Jucăriile de pluş, cărţile şi jocurile aduse de fani în luna decembrie, în schimbul biletului la meciurile ”tigrilor”, dar şi cele primite de la sportivi au ajuns la destinatari. 

CSM Bucureşti şi “Asociaţia Taxiul cu Bomboane” au făcut echipă pentru a le aduce un strop de fericire copilaşilor de la Şcoala Gimnazială Specială nr4. Handbalistele Alina Iordache, Bianca Bazaliu şi Majda Mehmedovic au petrecut momente incredibile alături de micuţii cu probleme.

ADVERTISEMENT

Aceştia le-au aşteptat pe sportive cu un spectacol de colinde, dar şi cu cadouri  – felicitări şi obiecte decorative – create chiar de ei. Fetele le-au împărţit cadouri şi le-au povestit, cu lacrimi în ochi, cât se bucurau când primeau daruri de la Moş Crăciun.

“Ne-a trezit un pic la realitate faptul că am văzut cum trăiesc aceşti copii şi care este viaţa lor. Noi am văzut doar o mică parte din ce fac ei. Este foarte greu … Mi-ar plăcea să cred că le-am făcut o bucurie şi sper să mai putem veni şi să-i ajutăm într-un fel” – Alina Iordache, handbalistă CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Super emoţionant, nu mă aşteptam să ne lovim atât de rău de realitate, dar doar aşa conştientizezi câte probleme sunt în lumea asta şi că de fapt tu nu ai probleme. Sunt convinsă că i-am făcut un pic fericiţi, ne bucurăm că au fost atât de receptivi cu noi. Nu mă aşteptam să vină, să ne ia în braţe, să fie atât de încântaţi să ne cunoască” – Bianca Bazaliu, CSM Bucureşti.

“M-am simţit bine cu cei mici şi mă bucur că am putut să le facem o bucurie, mai ales în această perioadă a anului. Chiar cred că am făcut un lucru bun, a fost emoţionant şi, pe undeva, am fost tristă când am realizat ce probleme au. Sunt mândră că am reuşit să facem acest gest pentru copii” – Majda Mehmedovic, extremă CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Costumat şi mereu pus pe glume cu cei mici, Cristian Roman, omul care le aduce zâmbetul pe buze multor copii cu probleme, a fost încântat de colaborarea cu clubul CSM Bucureşti în acest proiect de suflet. “Copiii speciali sunt uşor ocoliţi şi nu prea primesc vizite. A fost ceva ieşit din comun să vină la ei cea mai colorată gaşcă şi cei mai titraţi campioni. Maturi ajungând, n-o să uite acest moment. Sportivii au fost mai mult decât ajutorii lui Moş Crăciun. Au fost Zeii Olimpului coboriţi în lumea îngerilor. A fost o simbioză între forţă şi suflet.  Campionii sufletului şi ai sportului s-au alăturat  în cel mai frumos proiect, <<Ciorăpelul cu bomboane>>” – Cristian Roman, “Asociaţia Taxiul cu Bomboane”. 

Vedetele de la CSM Bucureşti şi-au amintit de copilărie

Dincolo de clipele de emoţie pe care întâlnirea cu cei mici le-a provocat-o, sportivele au dat cursul anilor înapoi şi şi-au revăzut momente din copilărie. “Când eram mică mergeam cu colindul, eram cea mai bucuroasă că vine perioada asta de sărbători” – Bianca Bazaliu, inter CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Am avut o copilărie foarte frumoasă, nu una bogată, dar aveam foarte mulţi prieteni, eram un grup mare, mergeam la săniuş, ne jucam în zăpadă. Mergeam des cu colindul. Îmi  plăcea <<Sorcova>> pentru că strângeam cel mai mult, erau banii mei pentru o lună” – Alina Iordache, portar CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT