Fotbal international

Hannover 96-Bayern Munchen 0-4 în Bundesliga. Bavarezii au făcut show!

15.12.2018 | 14:32
Hannover 96Bayern Munchen 04 in Bundesliga Bavarezii au facut show
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a învins-o pe Hannover 96, scor 4-0, în etapa a 15-a din Bundesliga. Joshua Kimmich, David Alaba, Serge Gnabry şi Robert Lewnadowski au marcat pentru formaţia antrenată de Niko Kovac. Bavarezii au ajuns la a treia victorie consecutivă în prima ligă a Germaniei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 62 / GOOOOOL Bayern! Robert Lewandowski a înscris cu o lovitură de cap.

Min. 53 / GOOOOL Bayern! Serge Gnabry marchează cu un şut din interiorul careului după o greşeală a unui fundaş al adversarilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Minutul 28. GOL Bayern! 0-2! David Alaba prinde o “rachetă” de la 20 de metri direct în vinclu!

UPDATE. Gol, minutul 2! 0-1! Joshua Kimmich deschide scorul pentru bavarezi

UPDATE. A început partida

UPDATE. Echipele de start


În clasamentul Bundesligii lider detaşat este Borussia Dortmund, care are 36 de puncte după 14 etape şi este singura formaţie neînvinsă, cu 11 victorii şi 3 egaluri. Bayerneste pe locul 3, cu 27 de puncte, 8 victorii, 3 egaluri, 3 eşecuri, dar la Hannover va încerca să obţină a treia victorie consecutivă din acest sezon, după cele realizate cu Nurnberg acasă şi la Bremen. Adversara bavarezilor, Hannover 96, ocupă penultimul loc, cu doar 10 puncte.

ADVERTISEMENT

Hannover 96 – Bayern Munchen Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Hannover 96 – Bayern Munchen se joacă sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 16:30 în etapa a 15-a din Bundesliga. Meciul va fi transmis pe micul ecran pe posturile Digi Sport şi Telekom Sport, dar puteţi accesa şi site-ul FANATIK.RO pentru a urmări desfăşurarea confruntării de pe stadionul HDI-Arena în format LIVE VIDEO.  Meciul se dispută cu casa închisă, biletele fiind epuizate de mai bine de o lună.

Bundesliga LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Sunt numeroase absenţe în tabăra gazdelor. Nu mai puţin de şapte jucători sunt out pentru acest meci, Sorg pentru cartonaş roşu, alţi şase accidentaţi, cei mai importanţi fiind Bebou, Hubbers şi Felipe. Şi bavarezii au trei indisponibilităţi, două de mai multă vreme, James Rodriguez şi Tolisso, la care s-a adăugat olandezul Arjen Robben. Ultimele cinci meciuri directe la Hannover s-au încheiat cu succesul lui Bayern, din 2011 nemaireuşind gazdele să se impună pe teren propriu în faţa bavarezilor.

ADVERTISEMENT
Hannover 96 - Bayern Munchen se joacă sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 16:30
Hannover 96 – Bayern Munchen se joacă sâmbătă, 15 decembrie

Deşi Bayern nu are nici pe departe un sezon bun, casele de pariuri îi acordă o cotă foarte scăzută la victorie: 1,25. 10,70 este cota pentru succesul localnicilor, iar egalul a primit 6.50. Un succes Bayern la handicap de un gol, adică două goluri mai mult indiferent de scor, are cotă 1,60, iar varianta over 2,5 cotă 1,65. Victorie muncheneză şi minim două goluri marcate de oaspeţi în meci valorează 1,40. Un gol marcat de Hannover face 1,70 şi cum Bayern a încasat destule goluri de la echipe mici nu este deloc o cotă rea.