News

Haos la metrou după ce o femeie a leșinat. Circulația trenurilor a fost dată peste cap

02.04.2021 | 11:41
Haos la metrou dupa ce o femeie a lesinat Circulatia trenurilor a fost data peste cap
ADVERTISEMENT

A fost haos vineri la metrou în Capitală. După ce o femeie a leșinat, circulația trenurilor a fost dată peste cap pe Magistrala 2 între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Brâncoveanu.

Traficul a fost serios afectat și s-a creat aglomerație mai bine de o jumătate de oră, după ce unei femei de aproximativ 50 de ani i s-a făcut rău.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, mersul garniturilor de metrou între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Brâncoveanu s-a efectuat în sistem pendulă, au informat cei de la Metrorex.

A fost haos la metrou. Circulația trenurilor a fost dată peste cap, după ce  o femeie a leșinat

Alertă vineri dimineață în subteran. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la stația Piața Unirii 2, pentru a-i acorda asistență medicală unei femei care a leșinat. Călătorii au fost coborâți din tren și li s-a cerut să aștepte o nouă garnitură.

ADVERTISEMENT

Conducerea Metrorex a explicat că a fost vorba despre o urgență medicală și a reorganizat circulația trenurilor între stațiile Piața Unirii 2 și Brâncoveanu.

”Metrorex informează că astăzi, 02.04.2021, începând cu ora 9:13, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe Magistrala 2 circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, circulându-se în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 2 şi Brâncoveanu.

ADVERTISEMENT

La acest moment, sunt realizate procedurile medicale ce se impun în astfel de situaţii, respectiv intervenţia echipajelor SMURD”, precizează compania, potrivit Agerpres.

Circulația metroului, suspendată în urmă cu o săptămână

Zilele de vineri par a fi extrem de problematice pentru circulația de la metrou. În urmă cu exact o săptămână, în subteran avea loc un protest care paraliza întregul trafic.

ADVERTISEMENT

Circulaţia trenurilor de metrou a fost afectată vineri, 26 martie, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri. Activitatea metroului avea să fie reluată de sâmbătă dimineaţa.

ADVERTISEMENT