Fotbal intern

Harlem Gnohere, Cristi Bălgrădean și Adi Popa intră în șomaj tehnic. Anunțul lui Gigi Becali

27.03.2020 | 17:37
Harlem Gnohere Cristi Balgradean si Adi Popa intra in somaj tehnic Anuntul lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Harlem Gnohere, Adi Popa sau Cristi Bălgrădean nu vor avea salariul înjumătățit până în septembrie, ci vor intra în șomaj tehnic, ceea ce înseamnă că vor încasa aproximativ 4.000 de lei, echivalentul a 75% din salariul mediu brut.

Fotbaliști de la FCSB, în șomaj tehnic

Pandemia de coronavirus și, în același timp, starea de urgență decretată de președintele Klaus Iohannis a dus la o decizie radicală luată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a decis înjumătățirea salariilor fotbaliștilor până în luna septembrie, însă Harlem Gnohere sau Cristi Bălgrădean vor face excepție, urmând să intre în șomaj tehnic și să încaseze 75% din salariul mediu brut.

Mie nu îmi face nimeni ordine la mine în casă, iar situația financiară doar eu o știu cel mai bine și caut să îmi întind plapuma cât pot eu în această perioadă grea.

ADVERTISEMENT

Este alegerea mea să îl trimit și pe Gnohere în șomaj și îi transmit să nu mă enerveze că nu o să mai vadă niciun ban.

El nu vede ce se întâmplă la toate cluburile din Europa? Sunt perfect acoperit ca să îl trimit și pe el în șomaj tehnic, așa cum v-am mai spus că o să fac cu Momcilovic, Adi Popa, Stan și Bălgrădean”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„A uitat cât m-am rugat de el?”

Gigi Becali susține că unul dintre motivele din spatele deciziei de a-l trimite pe Harlem Gnohere în șomaj tehnic este refuzul francezului de a prelungi contractul cu FCSB, scadent la sfârșitul acestui sezon.

A uitat cât m-am rugat de el să semneze prelungirea de contract? Tot văd că unii comentează, că vezi Doamne uite ce face Gigi Becali! Ce face Gigi Becali? Încearcă să nu își ducă în cap afacerea.

ADVERTISEMENT

Pe banii mei toți se pricep să îmi dea sfaturi, iar dacă îi pun să plătească un salariu de 20.000 de euro pe lună, plus taxe , nu scot niciun ban din buzunarul lor”, susține Becali.

ADVERTISEMENT