Sport

Pe ce stadion s-a antrenat echipa lui Gică Hagi înainte de FCSB – Farul. Constanțenii vor să amâne petrecerea de titlu a gazdelor

Unde s-a antrenat Farul înaintea meciului FCSB -Farul. Gică Hagi speă să amâne sărbătoarea roș-albaștrilor. FCSB are nevoie de doar un punct pentru a deveni matematic campionă
27.04.2024 | 16:38
Unde s-au antrenat cei de la Farul Constanța pentru meciul cu FCSB? Hagi speră să obțină un rezultat bun cu bucureștenii
ADVERTISEMENT

În etapa a 7-a se întâlnesc cele mai în formă echipe din playoff-ul Superligii României. FCSB este neînvinsă în ultimele 6 partide, în timp ce Farul a ajuns la 3 victorii consecutive.

FCSB – Farul, meci extrem de important în playoff

Meciul FCSB – Farul Constanța este extrem de important pentru ambele părți. Roș-albaștrii pot deveni matematic campioni în această seară, în timp ce ”marinarii” ar deveni favoriți pentru calificarea în preliminariile Conference League cu o victorie pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Farul Constanța s-au pregătit înaintea meciului cu FCSB pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Nu este prima dată când Gheorghe Hagi alege această arenă pentru antrenamentul de dinaintea unei partide. ”Marinarii” au ales ”Arcul de Triumf” și înaintea meciului cu Rapid București acum o lună. Oamenii care se ocupă cu gestionarea stadionului au urmărit antrenamentul și s-au arătat impresionați de rigoarea acestuia.

Unde s-au antrenat cei de la Farul Constanța pentru meciul cu FCSB? Hagi speră să obțină un rezultat bun cu bucureștenii
Unde s-au antrenat cei de la Farul Constanța pentru meciul cu FCSB? Hagi speră să obțină un rezultat bun cu bucureștenii

”De la antrenamente, conduită, discurs și acțiuni, totul se desfășoară conform unui plan. Avem fiecare de învățat de la ei! Să fie sport! Disciplină este baza oricărui sportiv în drumul spre performanță.

ADVERTISEMENT

La fiecare vizită pe care ne-o fac cei de la Farul ne predau această lecție extrem de importantă”, au scris pe Facebook cei de la Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”.

Doi dintre jucătorii lui Gică Hagi au făcut o vizită la ”Arcul de Triumf” vineri seara. Mihai Popescu și Louis Munteanu au fost văzuți la tribuna oficială la meciul Dinamo – FC Voluntari, încheiat 1-1.

ADVERTISEMENT

”Gică Hagi: Vă fi o luptă foarte mare pentru locul 2”

Antrenorul constănțenilor, Gică Hagi, speră să o încurce pe FCSB sâmbătă seara. Acesta speră că echipa sa să-și continue forma excelentă și să obțină calificarea în preliminariile Conference League. Hagi este convins că lupta pentru locul 2 vă fi una strânsă, însă are încredere în fotbaliștii săi.

„Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București. Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Vă fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm că noi să fim cei care biruim”, a explicat Gică Hagi înainte de FCSB – Farul.

ADVERTISEMENT

FCSB nu mai vrea să amâne câștigarea titlului

FCSB are nevoie de doar un egal pentru a putea sărbători titlul. Echipa antrenată de Mihai Pintilii și Elias Charalambous este neînvinsă în playoff, însă s-a încurcat în ultimele 2 etape, cu Rapid și Sepsi. Chiar dacă vor fi matematic campioni la finalul acestei etape, bucureștenii nu vor primi trofeul la meciul cu Farul. LPF a luat decizia de a organiza ceremonia de premiere în penultima etapă a playoff-ului. Atunci FCSB vă juca pe Arena Națională în compania celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT