Sport

Măsuri speciale la meciul FCSB – Farul! Ce anunț a făcut Jandarmeria București

Jandarmeria a anunțat măsuri speciale pentru meciul FCSB - Farul. Roș-albaștrii pot deveni campioni după meciul cu constănțenii
27.04.2024 | 09:30
Masuri speciale la meciul FCSB  Farul Ce anunt a facut Jandarmeria Bucuresti
Jandarmeria a anunțat măsuri speciale la meciul FCSB - Farul
ADVERTISEMENT

FCSB și Farul Constanța se întâlnesc în etapa a 7-a a playoff-ului Superligii. Roș-Albaștrii pot sărbători titlul la finalul acestui meci dacă obțin minim un egal.

Măsuri speciale anunțate de Jandarmerie

Jandarmeria a anunțat măsuri suplimentare de securitate pentru acest meci. Autoritățile doresc ca evenimentul să fie unul lipsit de incidente. Jandarmii vor controla atât spectatorii, cât și mașinile acestora pentru a preveni introducerea materialelor pirotehnice în incinta arenei.

ADVERTISEMENT

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

  • să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
  • să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă;
  • părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii, se arată în comunicatul jandarmeriei.
ADVERTISEMENT

Recent, președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost pus sub urmărire penală. Acesta este suspectat că a furnizat bani pentru achiziționarea de materiale pirotehnice și ar fi facilitat introducerea acestora pe stadion. Acesta l-ar fi sprijinit pe Liviu Ungureanu (Bocciu) atât moral, cât și financiar. Liderul galeriei rapidiste se află în continuare în arest preventiv.

FCSB speră să devină în sfârșit campioană matematic. Roș-Albaștrii s-au încurcat în ultimele 2 etape când au remizat cu Rapid București și Sepsi Sf. Gheorghe. Echipa lui Gigi Becali are nevoie de un singur punct în meciul de pe Arena Națională împotriva Farului.

ADVERTISEMENT

Constănțenii vin la București în formă maximă. Băieții lui Gică Hagi au ajuns la 3 victorii consecutive și au devenit favoriți pentru o clasare care duce în cupele europene. În meciul tur din playoff, bucureștenii s-au impus cu 1-0 la Ovidiu prin golul lui Adrian Șut.

Hagi speră să amâne sărbătoarea FCSB-ului

Gică Hagi a prefațat meciul cu FCSB. Antrenorul constănțenilor speră să le strice sărbătoarea bucureștenilor și să obțină 3 puncte de care echipa sa are mare nevoie. Hagi a transmis că Farul trece printr-o formă bună și vrea să profite de acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București. Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm că noi să fim cei care biruim”, a explicat Gică Hagi.

Chiar dacă va fi campioană la finalul meciului cu Farul, FCSB nu va primi titlul decât în penultima etapă a Superligii. Atunci, roș-albaștrii joacă pe teren propriu împotriva celor de la CFR iar LPF a luat decizia de a organiza atunci ceremonia de premiere.

ADVERTISEMENT