Sport

Harry Kane, tot mai aproape de plecarea de la Tottenham la finalul sezonului. Colosul care vrea să păcălească forțele din Premier League

Harry Kane pare sătul de faptul că nu reușește să câștige niciun trofeu cu Tottenham și vrea să plece cât mai repede, iar un club uriaș de pe continent este atras de aducerea sa.
14.04.2023 | 13:46
Harry Kane tot mai aproape de plecarea de la Tottenham la finalul sezonului Colosul care vrea sa pacaleasca fortele din Premier League
Harry Kane pare sătul de faptul că nu reușește să câștige niciun trofeu cu Tottenham și vrea să plece cât mai repede, iar un club uriaș de pe continent este atras de aducerea sa. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Angliei, care a devenit de curând cel mai bun marcator din istoria lui Spurs, mai are contract până vara anului 2024, dar nu pare hotărât să-și prelungească înțelegerea, așa că londonezii ar putea să-l cedeze la finalul stagiunii pentru a nu-l pierde gratis în vara următoare.

Plecarea lui Harry Kane de la Tottenham e tot mai vehiculată

Nu de puține ori Harry Kane a spus clar că nu vrea să-și încheie cariera fără niciun trofeu în palmares. Atacantul a ajuns la 29 de ani, astfel că șansele sunt tot mai mici și de aceea nu mai are răbdare și vrea să plece de la Tottenham.

ADVERTISEMENT

Conform publicației The Independent, internaționalul englez a intrat în vederile lui Bayern Munchen odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Thomas Tuchel. Antrenorul german își dorește un număr 9 la campioana din Bundesliga și Kane pare varianta perfectă.

Tuchel îl știe foarte bine pe atacantul lui Spurs din perioada în care a pregătit-o pe Chelsea și insistă pentru aducerea sa în Germania, fiind conștient că un atacant cu forța lui Kane ar face din Bayern o echipă și mai puternică.

ADVERTISEMENT

Cine îl mai vrea pe căpitanul naționalei Angliei

Englezii scriu că șefii bavarezilor sunt hotărâți să testeze piața în această vară și să facă o ofertă pentru fotbalistul lui Spurs, care însă se află și pe lista de transferuri a lui Manchester United.

Managerul olandez Erik ten Hag este în căutarea unui număr 9 autentic și căpitanul naționalei Angliei pare să fie cea mai viabilă variantă. Totuși, șansele ca jucătorul, care mai este în atenția lui Real Madrid și PSG, să ajungă pe Old Trafford sunt destul de mici.

ADVERTISEMENT

Și asta deoarece proprietarul lui Tottenham, Daniel Levy, a promis că nu va mai vinde niciodată unui club din Manchester, din cauza regretelor că l-a lăsat pe Kyle Walker să plece la Manchester City.

Visul lui Kane care o blochează pe Bayern

Cea mai mare problemă a lui Bayern ar putea fi să-l convingă pe Harry Kane să părăsească Anglia, având în vedere că acesta țintește recordul de goluri în Premier League. Atacantul lui Spurs are 206 reușite și este în urmărirea liderului Alan Shearer, care a marcat de 260 de ori.

ADVERTISEMENT

În schimb, presa engleză a scris că mai marii lui Tottenham și-ar fi dat acordul pentru vânzarea atacantului în vârstă de 29 de ani și cer în schimbul acestuia suma de 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 114 milioane de euro).

Totuși, Daniel Levy pune o condiție cel puțin bizară și care ar putea să îndepărteze echipele care visează să-l aibă pe Kane în atac. Acesta nu este dispus la niciun fel de negociere a sumei și își dorește toți banii în avans, plătiți într-o singură tranșă.


  • 1,65 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Tottenham – Bournemouth

ADVERTISEMENT