Sport

Harry Kane, cel mai bun marcator din toate timpurile la Tottenham. Imagini cu ghetele speciale pe care le-a purat în derby-ul cu Chelsea. Foto

Harry Kane a purtat ghete speciale la derby-ul câștigat de Tottenham, scor 2-0 cu Chelsea. Atacantul englez a devenit cel mai bun marcator din istoria londonezilor.
26.02.2023 | 20:02
Harry Kane cel mai bun marcator din toate timpurile la Tottenham Imagini cu ghetele speciale pe care lea purat in derbyul cu Chelsea Foto
Harry Kane a purtat ghete speciale la meciul Tottenham - Chelsea 2-0. Sursă foto: Twitter -@spursofficial.
ADVERTISEMENT

Harry Kane a intrat în istoria lui Tottenham la începutul lunii februarie când a depășit recordul deținut de Jimmy Greaves. Căpitanul naționalei Angliei a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham la meciul cu Manchester City, de pe 5 februarie, când a marcat singurul gol al partidei.

Harry Kane, ghete speciale la derby-ul Tottenham – Chelsea 2-0

Recordul de 53 de ani deținut de regretatul fotbalist al lui Tottenham, Jimmy Greaves, a fost depășit de Harry Kane, care în derby-ul cu Manchester City de la începutul lunii a marcat cel de-al 267-lea gol în tricoul londonezilor. Atacantul englez a celebrat momentul în fața fanilor lui Tottenham în meciul cu Chelsea, încheiat cu o victorie, scor 2-0, în etapa 25 din Premier League.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Harry Kane, care a ratat un penalty crucial în Anglia – Franța la Cupa Mondială din Qatar, a purtat o pereche de ghete personalizate pe care au fost inscripționate numărul „267”, cât și data „05.02.2022” la care internaționalul englez a doborât recordul istoric. Mai mult decât atât, pe ghete a fost inscripționat mesajul „ALL TIME TOP SCORER” (n.r. cel mai marcator din toate timpurile).

Harry Kane a purtat ghete speciale la meciul Tottenham - Chelsea 2-0. Sursă foto: Twitter -@spursofficial.
Harry Kane a purtat ghete speciale la meciul Tottenham – Chelsea 2-0. Sursă foto: Twitter -@spursofficial.

În urmă cu o săptămână, în meciul de pe teren propriu al lui Tottenham contra lui West Ham, Harry Kane a fost onorat cu un trofeu special. Premiul i-a fost înmânat de către Irene, soția lui Jimmy Greaves și de către fiica acestora, Mitzi Robinson. De asemenea, o altă legendă a lui Tottenham, Ledley King, a fost prezentă la eveniment.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, premiat după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham

Totuși, la meciul de săptămâna trecută, câștigat de Tottenham, scor 2-0 cu West Ham, Harry Kane nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor. Golgheterul londonezilor a marcat în victoria cu Chelsea, scor 2-0, iar Tottenham și-a consolidat poziția a patra în clasamentul din Premier League.

„Ne aflăm într-un loc destul de bun pe locul patru. Suntem încă în FA Cup și în Liga Campionilor. Avem multe de jucat și trebuie să rămânem concentrați pe asta, așa că sperăm că vom fi pregătiți”, declara Harry Kane după Tottenham – West Ham, 2-0.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Harry Kane a înscris 20 de goluri în 34 de partide în toate competițiile, reușind alte patru pase decisive. Tottenham a disputat prima manșă a „dublei” cu AC Milan din optimile Ligii Campionilor. Echipa lui Ciprian Tătărușanu s-a impus cu 1-0 pe San Siro. Meciul retur va avea loc pe 8 martie la Londra.

Continuă parcursul dezastruos al lui Graham Potter pe banca lui Chelsea

Chelsea nu se regăsește în acest sezon, iar criza de rezultate pe care o traversează echipa antrenată de Graham Potter se adâncește. Formația de pe Stamford Bridge a pierdut cu Tottenham, scor 0-2 și a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie, dintre care ultimele trei au fost înfrângeri.

ADVERTISEMENT

În campionat, Chelsea ocupă locul 10, la egalitate cu Aston Villa pe locul 11, ambele cu câte 31 de puncte. În optimile Ligii Campionilor, formația din Premier League a pierdut meciul tur din Germania cu Dortmund, scor 0-1.


  • Cota MAXBET pentru Arsenal: 1,37 este cota pentru „1 solist” la meciul Arsenal – Everton

ADVERTISEMENT