Sport

Hațegan revine în SuperLiga! A fost delegat la Universitatea Craiova – Oțelul

Ovidiu Hațegan revine la „centru” în SuperLiga după 509 zile. Arbitrul român a fost delegat la partida Universitatea Craiova - Oțelul Galați.
24.07.2023 | 09:34
Hategan revine in SuperLiga A fost delegat la Universitatea Craiova  Otelul
Hațegan revine în SuperLiga! A fost delegat la Universitatea Craiova - Oțelul. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – Oțelul Galați este meciul de revenire pentru Ovidiu Hațegan după 509 zile de la ultima partida arbitrată în SuperLiga. „Centralul” a trecut peste perioada de calvar, iar după mai bine de un an este din nou la „centru” într-o confruntare din campionat.

Ovidiu Hațegan revine în SuperLiga! „Centralul” a fost delegat la Universitatea Craiova – Oțelul Galați

După un sezon petrecut în cabina VAR, Ovidiu Hațegan revine în SuperLiga și arbitrează partida Universitatea Craiova – Oțelul Galați. Confruntarea dintre cele două formații este programată luni, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a trecut cu bine peste problemele medicale care l-au ținut departe de „iarbă” în ultimul sezon din SuperLiga. Acesta și-a anunțat revenirea la „centru” după ce a trecut cu brio testele fizice înainte de startul campionatului.

Cel mai valoros arbitru român și-a testat forțele înaintea startului din SuperLiga într-un joc școală dintre UTA Arad și selecționata U18 a arădenilor. Arbitrul arădean a fost la centru și în barajul de promovare /menținere în Liga 2 Casa Pariurilor dintre Unirea Ungheni și Corvinul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi ajutat de asistenții Mircea Mihail Grigoriu și Ciprian Florin Danșa, iar Mircea Ardelean va fi arbitrul de rezervă. Radu Petrescu va fi în cabina VAR la partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” dintre Universitatea Craiova și Oțelul.

Ce spunea Ovidiu Hațegan despre revenirea sa: „Primul pas este cel mai important”

Ovidiu Hațegan a vorbit despre revenirea sa la „centru” după ce a trecut testele fizice și a mărturisit că își dorește să arbitreze din nou meciuri internaționale. Acesta a dezvăluit că perioada petrecută în cabina VAR l-a ajutat foarte mult să rămână concentrat la meseria sa.

ADVERTISEMENT

„Am fost la normalitate. Nu a fost nicio problemă din acest punct de vedere. La normalitate … Și în elementul meu, unde m-am simțit cel mai bine. Mulțumesc la Dumnezeu că am putut să dau testele fizice, în întregime. Evident că este o satisfacție, o bucurie că sunt împreună cu colegii mei, este viața mea.

„Niciun plan nu am. De obicei ne facem fiecare câte un plan, visăm și e normal. Este bine, până la urmă, să ne stabilim fiecare țeluri înalte pe care să ne dorim să le atingem, dar am văzut și văd altfel viața în fiecare zi. V-am spus, fiecare zi este un bonus pentru mine și o să o iau încet.

ADVERTISEMENT

„Dacă o să pot să revin și la nivel internațional o să fie extraordinar, dar primul pas este cel mai important. L-am făcut aici în România și apoi o să vedem ce urmează. Nu a fost greu pentru că toată lumea din fotbal, și nu numai, m-a susținut.

Toate mesajele și vorbele bune pe care le-am primit și la stadioane, unde mergeam ca arbitru VAR, m-au ajutat foarte mult și vreau să le mulțumesc tuturor”, spunea Ovidiu Hațegan.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,26 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

ADVERTISEMENT