Fotbal international

Hattrick! Antoine Griezmann a devenit tată pentru a treia oară. Toate fiicele lui sunt născute pe 8 aprilie

08.04.2021 | 17:57
Hattrick Antoine Griezmann a devenit tata pentru a treia oara Toate fiicele lui sunt nascute pe 8 aprilie
Hattrick. Antoine Griezmann a devenit tată pentru a treia oară. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Antoine Griezmann a făcut hattrickul în calitate de… tată. Cea de-a treia fiica a atacantului francez, Alba, s-a născut astăzi, 8 aprilie, iar anunţul a fost făcut chiar de fotbalist.

Antoine Griezmann, tată de 3 ori. Toate fiicele lui sunt născute pe 8 aprilie

Alba Griezmann a venit pe lume în ziua în care surorile ei Mia şi Amaro împlinesc 5, respectiv 2 ani. Pentru că toate cele 3 fiice ale lui Antoine Griezmann s-au născut în aceeaşi zi de 8 aprilie, în 2016, 2019 şi 2021.

ADVERTISEMENT

Antoine Griezmann şi Erika Choperena sunt căsătoriţi din 2017, dar relaţia lor a început de pe vremea în care atacantul francez evolua pentru Real Sociedad.

În dimineaţa acestei zile, cei doi au devenit pentru a treia oară părinţi. „Alba Griezmann, 8 aprilie 2021, ora 10:24“, a fost mesajul concis pe care l-a postat fotbalistul pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Comentariile fanilor lui au curs. Felicitări, sănătate şi viaţă lungă… dar unul dintre fani s-a amuzat şi a spus că motivul pentru care toate cele trei fete sunt născute pe 8 aprilie este că Antoine îşi iubeşte soţia o dată pe an.

A celebrat un gol pentru fetiţa lui

Atacantul Barcelonei îşi răsfaţă fetele chiar şi atunci când este departe de ele, pe terenul de joc. În luna noiembrie, după un gol marcat în poarta Osasunei, Griezmann s-a bucurat într-un mod mai puţin obişnuit.

ADVERTISEMENT

Misterul a fost dezlegat în momentul în care postat pe reţelele de socializare un filmuleţ cu fiica sa cea mare, aflată în faţa televizorului. Cei doi se bucurau în acelaşi mod, el pe teren, iar fetiţa privindu-l.

Urmează El Clasico

Pentru Antoine Griezmann şi Barcelona urmează El Clasico, partida contra lui Real Madrid, în deplasare, sâmbătă, de la 22:00. Fanii i-au urat să sărbătorească naşterea fetiţei cu un gol sau, de ce nu?, un hattrick.

ADVERTISEMENT

După 29 de etape, Barcelona ocupă poziţia secundă din La Liga, cu 65 de puncte, urmată de Real Madrid, la două lungimi în spate. Atletico Madrid este lider, cu 66 de puncte.

ADVERTISEMENT