Life

HBO a lansat cel mai așteptat serial al anului. Povestea îți dă fiori, iar unul din rolurile principale este interpretat de o actriță de Oscar

HBO a lansat unul dintre cele mai așteptate seriale alea anului 2024. Povestea te ține cu sufletul la gură, iar actrița principală e de Oscar.
16.01.2024 | 11:25
HBO a lansat cel mai asteptat serial al anului Povestea iti da fiori iar unul din rolurile principale este interpretat de o actrita de Oscar
HBO a lansat serialul cu care va da lovitura. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După cinci ani de așteptare, HBO a lansat sezonul patru din unul dintre cele mai așteptate seriale. Situația ia o întorsătură neașteptată, povestea te ține cu sufletul la gură, iar actorii te fascinează.

HBO a lansat serialul anului. Unde și când poate fi urmărit

Luni, 15 ianuarie 2024, după cinci ani de pauză, HBO le-a făcut abonaților cea mai mare surpriză. Sezonul patru din serialul True Detective: Țara Nopții a avut premiera, iar pasionații vor putea urmări pe HBO Max câte un episod din cele șase la fiecare început de săptămână.

ADVERTISEMENT

De asemenea, seria polițistă care se numără printre cele apreciate din ultimul deceniu, va fi difuzată și pe canalul HBO de la ora 20:00. Surpriza acestui sezon este că rolurile principale sunt interpretate de actrița de Oscar, Jodie Foster și de Kali Reis.

Cele două detective au de rezolvat un caz misterios și distribuția serialului mai include și alte nume celebre, precum Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston, John Hawkes.

ADVERTISEMENT

Totodată, scenariul și regia sunt semnate de Issa Lopez. Amintim că serialul True Detective, disponibil pe HBO Max, a avut succes răsunător încă de la primul sezon lansat în anul 2012.

Prima anchetă desfășurată pe teritoriul statului Louisiana i-a avut în prim plan pe McConaughey și Woody Harrelson, astfel că nu este de mirare că povestea din serialele lansate acum este una cu totul deosebită.

ADVERTISEMENT

Fiecare sezon a adus în atenția publicului o nouă anchetă și noi detectivi care să o conducă. În sezonul doi a fost vorba despre Colin Farrell și Rachel McAdams la Los Angeles. În al treilea, protagoniști au fost Mahershala Ali și Stephen Dorff în Arkansas.

Despre ce este vorba în sezonul patru

În True Detective: Țara nopții, abonații HBO vor fi martorii unor scene ce le vor tăia răsuflarea. Totul începe când în Ennis, Alaska, se lasă o lungă noapte de iarnă, iar cei opt oameni care lucrează stația de cercetare arctică Tsalal dispar fără urmă.

ADVERTISEMENT

Astfel că, două foste partenere Elizabeth Danvers (Jodie Foster) și Evangeline Navarro (Kali Reis) sunt obligate să treacă peste toate neînțelegerile care au existat între ele și să rezolve cazul, notează click.ro.

ADVERTISEMENT