Life

HBO a lansat un nou trailer pentru House of The Dragon – Casa Dragonului. Ce îi așteaptă pe fanii Game of Thrones

HBO a dezvăluit un nou trailer pentru serialul House of The Dragon - Casa Dragonului, o producție care va fi lansată anul acesta. Platforma de streaming a spus ce-i așteaptă pe fani.
06.05.2022 | 09:20
HBO a lansat un nou trailer pentru House of The Dragon  Casa Dragonului Ce ii asteapta pe fanii Game of Thrones
HBO, un nou teaser pentru producția House of The Dragon. Fanii abia așteaptă să-l vadă. Sursa foto: medium.com
ADVERTISEMENT

Un nou teaser neașteptat a fost făcut public. Trailerul dezvăluie continuarea producției de fantezie medievală. Serialul este o adaptare după seria de cărți Cântec de foc și gheață, publicate de actorul George R. R. Martin.

HBO, un nou teaser pentru producția House of The Dragon. Fanii abia așteaptă să-l vadă

HBO a lansat un nou trailer pentru House of The Dragon – Casa Dragonului, un serial extrem de urmărit de oamenii din lumea întreagă. Filmul fantastic le aduce fanilor un teaser pentru mult așteptatul sezon ce se va lansa în 2022.

ADVERTISEMENT

Platforma de streaming a spus ce îi așteaptă pe fanii Game of Thrones atât în ceea ce privește distribuția principală, cât și legat de construirea unei lumi noi.

„Filmul este altceva și ar trebui să fie altceva. Este o echipă diferită, oameni diferiți, un ton diferit. Să sperăm că va fi văzut ca altceva. Dar va trebui să câștige asta – nu se va întâmpla peste noapte.

ADVERTISEMENT

Sperăm că fanii se vor bucura de asta pentru ceea ce este”, a declarat regizorul de origine argentiniană Miguel Sapochnik pentru Hollywood Reporter anul trecut, notează The Guardian.

Games of Thrones, complet diferit față de sezonul anterior

Regizorul, cunoscut și pentru SF-ul Finch în care joacă Tom Hanks, a declarat în urmă cu câteva luni că vrea să „încerce să completeze” spectacolul original, mai degrabă decât să-l reinventeze.

ADVERTISEMENT

În sezonul acesta nu va exista violență explicită împotriva femeilor, lucru care a stârnit numeroase controverse înainte. În plus, actorul care îl interpretează pe regele Viserys Targaryen, a numit producția ca fiind „cel mai solicitant lucru pe care l-a făcut vreodată”.

„Nu m-aș simți confortabil să fac parte din ceva care are pur și simplu violență flagrantă față de femei fără niciun motiv, doar pentru că vor să fie tentant într-un mod care să atragă telespectatorii.

ADVERTISEMENT

Am avut norocul să citesc scenariul înainte și s-a schimbat mult față de primele câteva sezoane. Nu cred că ar fi în mintea lor să mai includă nimic din toate astea”, a spus Olivia Cooke pentru Telegraph.

Fiecare episod este estimat la aproximativ 20 de milioane de dolari. Printre actorii care fac parte de distribuție se numără: Carice van Houten, Emilia Clarke, Jason Momoa, Lena Headey, Natalie Dormer, Sean Bean.

ADVERTISEMENT