Life

HBO a anunţat când se lansează serialul House of the Dragon, din universul Game of Thrones, în România. Câte episoade are

HBO a anunțat când se lansează serialul House of the Dragon, din universul Game of Thrones. Fanii vor putea urmări noua serie peste doar câteva luni.
31.03.2022 | 19:45
HBO a anuntat cand se lanseaza serialul House of the Dragon din universul Game of Thrones in Romania Cate episoade are
Când se lansează serialul House of the Dragon. Anunțul HBO. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
31-03-2022
16:43

Când se lansează serialul House of the Dragon în România

În România, serialul House of the Dragon va fi lansat pe 22 august 2022, potrivit anunțului făcut de HBO. 

Prequel-ul serialului-fenomen Game of Thrones va putea fi urmărit pe HBO și pe platforma de streaming HBO Max.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de HBO Max România (@hbomaxromania)

 

HBO vine cu vești bune pentru fanii Game of Thrones, pentru că anul acesta va fi lansat serialul House of the Dragon, din universul celui original.

HBO a anunţat când se lansează serialul House of the Dragon

Noul serial va fi lansat în vara acestui an, mai exact pe 21 august 2022, potrivit tvline.com. Acesta va avea premiera pe HBO și pe HBO Max.

ADVERTISEMENT

Serialul are la bază romanul Fire & Blood (Foc şi sânge) al lui George R.R. Martin. Acțiunea din House of the Dragon se petrece cu 200 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și spunea povestea strămoșilor lui Daenerys și Jon, dar și a Casei Targaryen.

Intriga se va concentra pe războiul civil dintre frații Targaryen (numit și Dansul Dragonilor), Aegon II și Rhaenyra, asupra tronului, după moartea tatălui lor.

ADVERTISEMENT

Din distribuție fac parte Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel şi Rhys Ifans.

Emma D’Arcy (Truth Seekers) și Matt Smith (The Crown, sezoanele 1 și 2) sunt personajele principale și joacă rolul prințesei Rhaenyra Targaryen și, respectiv, al prințului Daemon Targaryen. Paddy Considine (The Outsider) interpretează rolul regelui Viserys Targaryen, urmaș al regelui Jaehaerys Targaryen.

ADVERTISEMENT

Luna trecută, Casey Bloys, directorul de conținut al companie HBO, a transmis că data de lansare a serialului spin-off nu a fost încă anunțată din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a mai spus că serialul va fi lansat la finalul verii sau la începutul toamnei, cel mai devreme.

House of the Dragon este unul dintre cele mai așteptate seriale HBO de anul acesta. HBO a postat deja primele imagini din serialul care va avea premiera la finalul lui august.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de HBO (@hbo)

Serialul Game of Thrones, un succes internațional

Ultimul episod al serialului Game of Thrones a fost difuzat în mai 2019. Serialul a devenit încă de la lansare unul dintre cele mai apreciate din lume. Fanii au fost încântați să afle că povestea personajelor nu s-a terminat.

Cărțile din seria Game of Thrones și cele opt sezoane ale serialului i-au adus scriitorului George R.R.Martin recunoaștere internațională, dar și o avere considerabilă, în valoare de peste 65 de milioane de dolari.

Primul volum aL seriei a fost publicat în 1996. Serialul a avut premiera în 2011 și a avut succes încă de la primul sezon.

ADVERTISEMENT