Sport

HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 31-16 în Champions League. Victorie la scor pentru campioana României în grupa principală

25.01.2020 | 16:25
HC Ramnicu ValceaKrim Ljubljana 3116 in Champions League Victorie la scor pentru campioana Romaniei in grupa principala
ADVERTISEMENT

Meciul HC Râmnicu Vâlcea – Krim Ljubljana are loc sâmbătă, 25 ianuarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul primei etape a grupei principale B a Champions League. Vâlcencele au ajuns în a doua fază a grupelor doar ca urmare a faptului că au câştigat la o diferenţă mai mare în faţa lui Bietigheim în faza primă pe grupe, dar intră cu 0 puncte, pentru că au pierdut tur retur şi cu Brest şi cu Buducnost Podgorica.


HC Râmnicu Vâlcea a trecut de Krim Ljubljana cu 31-16 în primul meci disputat în Grupa B Principală din Champions League. După 14-8 la pauză, vâlcencele au defilat în actul secund și s-au impus la 15 goluri diferență.

ADVERTISEMENT

Cele mai bune marcatoare al celor de la Râmnicu-Vâlcea cu Krim au fost Glibko (8 goluri), Lopez Herrero (4 goluri) și Gonzales (3 goluri)

HC Râmnicu Vâlcea a urcat pe locul 4 în grupa B principală, cu 2 puncte. Următorul meci al campioanei României va fi cu Savehof, în deplasare, pe 2 februarie, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

FINAL: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 31-16

Minutul 55: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 27-16

Minutul 50: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 25-14

Minutul 45: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 24-14

Minutul 40: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 22-12

Minutul 35: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 18-9

PAUZĂ: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 14-8

Minutul 30: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 14-8

Minutul 25: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 11-7

Minutul 20: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 8-4

Minutul 15: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 6-3

Minutul 10: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 2-2

Minutul 5: HC Râmnicu Vâlcea-Krim Ljubljana 0-1


HC Râmnicu Vâlcea – Krim Ljubljana Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida HC Râmnicu Vâlcea – Krim Ljubljana se dispută sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 15:00 în Sala Sporturilor Traian din capitala judeţului Vâlcea şi este transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Puteţi însă intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Krim Ljubljana intră cu o zestre de o victorie, reuşită în deplasare în faţa suedezelor de la Savenhof, care apoi s-au răzbunat în returul din Slovenia, ambele acumulând astfel câte 2 puncte. Evident, într-o grupă în care se află câştigătoarea ultimei ediţii, Gyor, Brest şi Buducnost este clar că vâlcencele au şanse mici să prindă locul 4 şi astfel să ajungă în sferturi de finală, în condiţiile în care Ljubljana şi Savenhof au şi ele câte două puncte.

ADVERTISEMENT

Florentin Pera s-a aflat pe lista tehnicienilor propuşi ca selecţioner al României

Totuşi, antrenorul Florentin Pera, care s-a aflat pe lista tehnicienilor propuşi ca selecţioner al României, nu depune armele şi crede că dacă va reuşi să bată cele două echipe apropiate valoric, Ljubljana şi Savenhof, echipa sa ar putea atinge o mare performanţă, încheind pe locul 4 şi prinzând sferturile de finală.

HC Râmnicu Vâlcea este lider în campionatul nostru, însă nu a arătat o formă deosebită în această perioadă, dovadă faptul că la Buzău a terminat la egalitate şi ar fi putut chiar pierde. Acasă, în prima fază a grupelor Champions League fetele lui Pera au bătut doar pe Bietigheim şi au pierdut la limită cu Buducnost, dar în faţa lui Brest nu au avut nici o şansă.

ADVERTISEMENT

Oaspetele nu prea mai au nume sonore în lot

Krim Ljubljana nu mai reprezintă de ani buni acel nume de referinţă din handbalul feminin european, care câştiga trofee inclusiv în Champions League. Campioana Sloveniei este o formaţie care poate fi învinsă în meciul tur din România şi astfel Vâlcea ar egala la puncte una dintre rivalele directe. Krim Ljubljana

La momentul actual echipa pregătită de Uros Bregar nu mai are nici pe departe numărul mare de jucătoare străine ca în anii anteriori, bazându-se într-o proporţie covârşitoare pe aportul slovenelor. Doar patru străine mai sunt în lotul celor de la Krim, cea mai importantă fiind ucraineanca Iulia Snopova.

Vâlcencele se bazează pe grupul spaniol

La acest capitol Vâlcea stă mult mai bine, având un valoros grup de internaţionale spaniole (Alicia Fernandez, Mireya Gonzales şi Marta Lopez), pe brazilianca Samara Vieira, pe ucraineanca Irina Glibko, la care se adaugă portarul naţionalei României, Iulia Dumanska şi Cristina Florică.

ADVERTISEMENT