Fotbal international

Heerenveen – Feyenoord, nebunie de meci în Cupa Olandei. Oaspeții aveau 3-1 în minutul 81! Cât s-a terminat. Video

17.02.2021 | 23:54
Heerenveen  Feyenoord nebunie de meci in Cupa Olandei Oaspetii aveau 31 in minutul 81 Cat sa terminat Video
ADVERTISEMENT

Heerenveen și Feyenoord Rotterdam au oferit meciul sferturilor de finală în Cupa Olandei. Fosta campioană a Europei avea 3-1 în minutul 81. Nimeni nu anticipa rezultatul final.

Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră de joc și puteau să intre la cabine la scorul de 2-0 dacă arbitrul nu le anula reușita din finalul primei reprize, după analiza VAR.

ADVERTISEMENT

Oaspeții au egalat în minutul 48, iar gazdele au irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 53. Berghuis (min. 57) și Geertruida (61) au înscris pentru Feyenoord și trupa din Rotterdam părea calificată în semifinalele competiției.

Heerenveen – Feyenoord, meci nebun în Cupa Olandei

Gazdele nu au renunțat la luptă și au profitat de pasul în spate făcut de jucătorii lui Feyenoord. Berghuis a văzut al doilea cartonaș galben, în minutul 66 și trupa din Heerenveen a continuat să viseze.

ADVERTISEMENT

Golul de 2-3 a căzut în minutul 81 când Nygren a profitat de un carambol în gura porții și a trimis sub transversală. Siem de Jong a restabilit egalitatea (min. 87) cu o lovitură de cap mai degrabă anemică, dar portarul lui Feyenoord a reușit contraperformanța de a scăpa mingea în poartă.

În minutul 88 fotbaliștii lui Heerenveen au dat lovitura prin același Siem de Jong. În penultimul act al Cupei, Heerenveen o va înfrunta pe Ajax Amsterdam.

ADVERTISEMENT

Ce contraperformanță a bifat Feyenoord

Eliminată din sferturile Cupei Olandei, Feyenoord Rotterdam a reușit să egaleze o contraperformanță ce data tocmai din 2001.

Acela a fost ultimul an în care Feyenoord a fost eliminată din Cupă într-un meci în care a marcat trei goluri.

ADVERTISEMENT

Culmea, la fel ca și acum și în 2001 tot Heerenveen o scotea pe Feyenoord din Cupă și tot după un 4-3.

ADVERTISEMENT