Sport

Helmuth Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Nu știu dacă dă cineva nici 4 milioane pentru Târnovanu”

Helmuth Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l vinde pe o sumă imensă pe Ștefan Târnovanu, despre care spune că nu face nici 4 milioane de euro.
29.06.2023 | 00:15
Helmuth Duckadam ii spulbera visul lui Gigi Becali Nu stiu daca da cineva nici 4 milioane pentru Tarnovanu
Helmuth Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și Narcis Răducan a avut o reacție dură la adresa lui Octavian Popescu, despre care a spus că a interpretat greșit mai multe faze la Campionatul European de Tineret, în defavoarea echipei.

Helmuth Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali

Helmuth Duckadam îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l vinde pe o sumă imensă pe Ștefan Târnovanu și spune despre portarul FCSB-ului că nu va primi nici măcar o ofertă de 4.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„A mai fost și Messi al portarilor, care valora 10 milioane și acum nu cred că mai valorează nici 1 milion de euro. Nu cred că dă nimeni nici 4 milioane de euro pe Târnovanu. E vorba totuși despre un portar.

E greu ca portar să pleci pe mulți bani. Să nu uităm că tot Târnovanu a apărat în cupele europene și în acel 10-0. Cine îl analizează pe Târnovanu, analizează și meciurile alea”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu a interpretat greșit fazele!”

Narcis Răducan a comentat evoluția lui Octavian Popescu, despre care a spus că a interpretat greșit mai multe faze: „Când a apărut nu știu dacă a fost un om care să nu spună că nu e noul Dobrin. Octavian Popescu a înțeles așa, că trebuie doar să dea mingea printre picioare sau doar să dribleze ca să fie un fotbalist bun.

Mi s-a părut că a interpretat foarte greșit. De fapt, asta e diferența la jucătorii de profilul lui, când știi să dai pasa, când ai timing, când știi să șutezi. Mi s-au părut că au fost mai mulți jucători cu profil asemănător cu nume diferite.

ADVERTISEMENT

Cum să dai mingea printre picioare și tu nu ai marcat un gol? Cu ani în urmă, nu intrai în vestiar dacă făceai așa ceva și tu nu marcai un gol”.

„Jucătorul român face exercițiul de pasare cu scârbă, cel din străinătate îl face normal. Am avut cazuri când făceam exerciții de pasare și după 20-30 de secunde de când începeam unii își pierdeau concentrarea.

ADVERTISEMENT

Unii începeau să dea cu exteriorul. Le explicam că dacă își fac preluarea cum trebuie, nu are cum să vină mingea pe exterior”, este de părere și Ianis Zicu.


  • 2,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT