Fotbal intern

Hermannstadt nu a primit licența pentru Liga 1! Sibienii atacă decizia la Comisia de Apel. Reacția Anamariei Prodan

20.06.2020 | 17:09
Hermannstadt nu a primit licenta pentru Liga 1 Sibienii ataca decizia la Comisia de Apel Reactia Anamariei Prodan
ADVERTISEMENT

Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1 din cauza datoriilor pentru fostul jucător, Bruno Chalkiadakis.


UPDATE, 20 iunie, ora 15:51 / Noul investitor al clubului FC Hermannstadt, Anamaria Prodan, a confirmat faptul că gruparea sibiană nu a primit licența pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”E adevărat. Nu am luat licența. Facem tot posibilul să rezolvăm în perioada pe care o avem pentru apel”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.


Comisia de licențiere a constatat că sibienii nu i-au plătit datoriile lui Bruno, fotbalist care a evoluat la Hermannstadt în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019.

ADVERTISEMENT

Cei de la Hermannstadt nu sunt de acord cu decizia și se vor adresa Comisiei de Apel. Sibienii susțin că procesul cu Bruno a fost câștigat la FIFA, anunță Gsp.

Hermannstadt nu a primit licența pentru Liga 1! Au patru zile la dispoziție să rezolve problema

Termenul final pentru obținerea licenței este 24 iunie, iar dacă până atunci situația nu este rezolvată de cei de la Hermannstadt, echipa va evolua în Liga a II-a începând din sezonul viitor, indiferent de rezultatul din play-out.

ADVERTISEMENT

Decizia vine cum nu se poate mai rău pentru echipa sibiană. Vasile Miriuță a fost demis după egalul cu Sepsi, scor 1-1, după prima etapă din play-out. Hermannstadt a avut amânat meciul cu Dinamo din cauza problemelor COVID-19 cu care s-au confruntat “câinii”.

Anamaria Prodan: “Era risc și cu Miriuță să se retrogradeze, așa cum este și cu antrenor străin”

Cu o zi înainte de această decizie, Hermannstadt și-a prezentat noul antrenor. Este vorba de ibericul Ruben Albes, propus de Anamaria Prodan, noul investitor al echipei din Sibiu. Impresarul a declarat cu câteva zile în urmă:

ADVERTISEMENT

“O să ajungă spaniolul la Sibiu. Nu vine din Spania, vine din Grecia. S-a discutat de multă vreme o schimbare. Știți cum e? Sunt mulți oameni în consiliu, mulți oameni care au decis. Nu l-a dat Anamaria pe Miriuță.

Că nu avea de ce. Eu doar am făcut propuneri de antrenori. Este vorba de rezultate și felul de joc al echipei. Oamenii își doresc să se joace fotbal la Sibiu. Se discută de multă vreme. Ați văzut că toată lumea a făcut pe încă un sezon contractul.

Era risc și cu Miriuță să se retrogradeze și cu străin. Echipa încearcă să joace un fotbal frumos. Conducerea a vrut o schimbare și i-au transmis o schimbare, că nu vor emoții. Nu există garanții. Poate se face un șoc la echipă, dar risc este și dacă îl aduci pe Mourinho.

Dacă vin doar jucători de 35 de ani, tu nu mai poți face bani, tu cheltui. Trebuie să facem o ordine. Hai să nu permitem cluburilor să mintă jucătorii. Mă gândesc că sunt singura nebună care militează pentru adevăr. Dacă i-ar fi păsat cuiva ar fi spus că are dreptate dementa aia. Imaginea României în fotbal este că patronii îi fură pe jucători”, a spus Anamaria Prodan în urmă cu câteva zile.

 

ADVERTISEMENT