Sport

Hohote de râs la posibilitatea ca Balotelli să ajungă la Rapid: „Sigur va sta prin baruri” / „Bojan Krkic mai lipsește”

Posibilitatea ca Mario Balotelli să ajungă la Rapid a stârnit hohote de râs într-o discuție amuzantă purtată de Basarab Panduru și Viorel Moldovan.
12.05.2023 | 23:48
Hohote de ras la posibilitatea ca Balotelli sa ajunga la Rapid Sigur va sta prin baruri  Bojan Krkic mai lipseste
Hohote de râs la posibilitatea ca Balotelli să ajungă la Rapid. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan este de părere că Rapid trebuie să întinerească lotul, nu să îl îmbătrânească, amintind și de vârsta pe care o au împreună Junior Morais, Dragoș Grigore și Cristi Săpunaru, glumind și pe seama lui „Super-Mario”, despre care spune că va sta în baruri.

Hohote de râs la posibilitatea ca Balotelli să ajungă la Rapid

Viorel Moldovan și Basarab Panduru au glumit pe seama posibilității ca Mario Balotelli să ajungă la Rapid, cei doi glumind pe seama comportamentului atacantului italian și și-au imaginat cum s-ar comporta în SuperLiga 1.

ADVERTISEMENT

„La anul, trei jucători din defensiva Rapidului va avea 118 ani. Va fi un sezon mult mai greu pentru Rapid, ai nevoie de un mijloc beton de tot, ca să poți să faci față cu defensiva.

Acum glumesc, dar cred că o să-l sun și eu pe Daniel Niculae ca să văd dacă nu cumva mă pot reactiva. Dacă vine Balotelli aici vă garantez eu că nu va da 20 de goluri ca Dugandzic. El sigur va sta prin baruri. O să-i trebuiască scobitori să-şi pună la ochi, să-şi ţină pleoapele deschise.

ADVERTISEMENT

Poate sunt eu prea dur. Cine știe, poate vine Balotelli și se distrează că nivelul de la noi nu e cine știe ce. Sunt fundași la 40 de ani care se distrează în prima ligă”, a spus Viorel Moldovan, la TV OrangeSport.

„Bojan Krkic mai lipsește de-aici!”

Basarab Panduru a continuat și a spus că din toate numele vehiculate, Bojan Krkic, fost jucător la Barcelona sau AS Roma, mai lipsea. Krkic a fost considerat mult timp o speranță a fotbalului mondial, însă nu și-a atins potențialul din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

„Bojan Krkic mai lipsește din ce se vehiculează pe-aici. Nu știu ce să spun nici de Balotelli, nici de Halilovic. Parcă îi cauți cu lumânarea, parcă îi cauți pe ăștia care urmează să se retragă”, a spus Basarab Panduru.

La finalul meciului cu Sepsi, scor 0-0, Adrian Mutu a negat un interes al Rapidului pentru Mario Balotelli, însă a anunțat că Rapid este în discuții cu Arsenal pentru a-l aduce din sezonul următor pe Cătălin Cîrjan.

ADVERTISEMENT

„Echipa e într-o perioadă de adaptare, într-o perioadă de construcție și să vedem. Nu e nimic adevărat cu Balotelli! Clubul e în discuție cu Arsenal și cu Cîrjan, vom vedea”, a spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT