Sport

Horațiu Moldovan, apărat după gafele din Voluntari – Rapid: „Am încredere în el”

Horațiu Moldovan a fost apărat de Basarab Panduru după gafele pe care le-a făcut în confruntarea dintre FC Voluntari și Rapid, scor 1-2.
08.08.2023 | 08:06
Horatiu Moldovan aparat dupa gafele din Voluntari  Rapid Am incredere in el
Horațiu Moldovan, apărat după gafele din Voluntari - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a spus că și Ștefan Târnovanu a făcut gafe în debutul noului sezon din SuperLiga 1, însă nu-și pierde încrederea în portarul FCSB-ului, la fel cum nu își pierde încrederea nici în Horațiu Moldovan.

Horațiu Moldovan, apărat după gafele din Voluntari – Rapid

Horațiu Moldovan a fost apărat de Basarab Panduru după gafele pe care le-a făcut în duelul dintre FC Voluntari și Rapid, primind un gol în secunda 11, după un șut de la distanță trimis de Doru Andrei.

ADVERTISEMENT

„Hai să o luăm așa. În începutul ăsta de campionat Târnovanu a apărat bine? Ce facem acum, ne pierdem încrederea așa ușor în Ștefan Târnovanu?

Eu nu mi-o pierd, chiar cred că va ajunge portarul numărul unu la națională. La fel și în cazul lui Horațiu Moldovan!”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan, avertizat de Helmuth Duckadam

Horațiu Moldovan a fost avertizat de Helmuth Duckadam, iar „Eroul de la Sevilla” a spus că Rapid nu trebuie să facă aceeași greșeală pe care FCSB a făcut-o în cazul lui Andrei Vlad, căruia i-au fost iertate multe greșeli, până într-un moment în care a ajuns doar să fie rezervă neutilizată.

„După spusele comentatorilor, Horațiu Moldovan salutase galeria și când s-a întors a primit golul. Acum, nu știu, au trecut niște secunde de când salutase galeria…

ADVERTISEMENT

Mingea a trecut prin el. Toate mingile au o traiectorie ciudată. Eu eram sigur că nu o să fie schimbat. Să nu facă Rapid aceeași greșeală pe care FCSB a făcut-o cu Vlad.

Când a greșit de mai multe ori nu era schimbat, iar când a fost schimbat din titular a ajuns al treilea portar. Când a greșit acum, îl lași pe bancă și-l bagi pe celălalt, îl lași puțin pe bancă să reflecteze la greșeala lui.

ADVERTISEMENT

La golul doi a crezut că nu mai e nimeni în spatele lui, așa a spus. Dar nu l-a simțit pe Braun, însă dacă nu era Braun, ar fi fost Nemec care să bage mingea în poartă”, a spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT