Sport

Cel mai rapid gol al sezonului în FC Voluntari – Rapid. Două gafe uluitoare ale lui Moldovan

Doru Andrei a înscris cel mai rapid gol al sezonului în FC Voluntari - Rapid. Fotbalistul ilfovenilor a profitat de gafa lui Horațiu Moldovan.
07.08.2023 | 22:08
Cel mai rapid gol al sezonului in FC Voluntari  Rapid Doua gafe uluitoare ale lui Moldovan
FC Voluntari a marcat cel mai rapid gol al sezonului după gafa lui Moldovan. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
07-08-2023
19:12

Horațiu Moldovan o comite pentru a doua oară în FC Voluntari - Rapid

Meciul cu FC Voluntari se transformă într-o adevărată catastrofă pentru Horațiu Moldovan. Portarul Rapidului a ieșit hazardat la o centrare venită din partea dreaptă spre Adam Nemec. 

Deși a părut că va prinde mingea, goalkeeper-ul naționalei României nu a reținut balonul care l-a lovit în cap pe Braun, iar mingea s-a scurs în poarta goală. Adam Nemec, aflat lângă fundașul giuleștenilor, ar fi trimis mingea în poartă. VEZI VIDEO AICI.

Doru Andrei a marcat cel mai rapid gol al sezonului în secunda 11 a meciului dintre FC Voluntari – Rapid, din a patra etapă a SuperLigii. Tânărul fotbalist al ilfovenilor a înaintat cu mingea la picior, a șutat de la distanță și l-a învins pe Horațiu Moldovan pe fondul unei ezitări a portarului giuleștenilor.

Cel mai rapid gol al sezonului în FC Voluntari – Rapid. Gafă uluitoare Moldovan

Partida de pe Stadionul „Anghel Iordănescu” a început pe fondul dominării sonore a suporterilor Rapidului. Unul dintre jucătorii gazdelor a degajat mingea până la Adam Nemec. Atacantul lui FC Voluntari a deviat până la Doru Andrei.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 20 de ani a șutat de la distanță și l-a surprins pe Horațiu Moldovan. Mingea cu pământul a trecut „prin” portarul giuleștenilor, iar tabela s-a modificat după doar 11 secunde. Este cel mai rapid gol de până acum al sezonului 2023-2024.

Totodată, este prima reușită a lui Doru Andrei în primul eșalon al fotbalului românesc. Jucătorul de 20 de ani a ajuns la FC Voluntari în vara anului 2022 după despărțirea de Politehnica Timișoara. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului au luat cu asalt stadionul din Voluntari

Stadionul „Anghel Iordănescu” este aproape plin, după ce suporterii giuleștenilor au luat cu asalt arena. Galeria „alb-vișiniilor” a umplut sectorul destinat suporterilor echipei oaspete și domină fondul sonor. Nu mai puțin de 4,300 de suporteri sunt prezenți la meciul FC Voluntari – Rapid.

Federația Română de Fotbal a decis plafonarea prețurilor biletelor pentru suporterii echipelor oaspete. Schimbarea s-a produs la jumătatea lunii iulie, înaintea noului sezon, din dorința ca fanii fotbalului să vină într-un număr mare la stadion pentru a-și încuraja echipa favorită.

ADVERTISEMENT

Astfel, cluburile gazdă, în cazul de față FC Voluntari, sunt silite să stabilească prețuri de maximum 50 de lei pentru suporterii echipei oaspete la meciurile din SuperLiga și Cupa României Betano.

Marko Dugandzic a „reparat” greșeala lui Horațiu Moldovan

După doar 11 minute, Marko Dugandzic a restabilit egalitatea pe tablelă în FC Voluntari – Rapid. Atacantul croat a marcat al patrulea gol al sezonului după reușita din meciul cu U Cluj și „dubla” cu FC Botoșani. Fotbalistul de 29 de ani a finalizat cu piciorul drept o fază construită excelent de formația lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, acționarul giuleștenilor, a mers pe stadionul din Voluntari pentru a urmări la treabă echipa pe care o finanțează. Acesta a ajuns aproximativ în jurul orei 20:30 la Stadionul „Anghel Iordănescu”.

ADVERTISEMENT
Tags: