Sport

Horațiu Moldovan, în hohote de râs înaintea partidei dintre Inter și Atletico Madrid din Champions League. “Ești ca un bebeluș!”

Înainte de partida cu Inter Milano din Champions League, Horațiu Moldovan a fost surprins într-o stare foarte bună, semn că atmosfera la Atletico Madrid este una pe măsură.
20.02.2024 | 18:00
Horatiu Moldovan in hohote de ras inaintea partidei dintre Inter si Atletico Madrid din Champions League Esti ca un bebelus
Horațiu Moldovan înainte de partida cu Inter din Champions League. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul portar de la Rapid se simte foarte bine la noua sa echipă din La Liga. Lucrul acesta poate fi văzut în ultimul filmuleț al celor de la Atletico Madrid. Horațiu Moldovan este surprins râzând în autobuz alături de colegi chiar înainte de partida cu Inter din Champions League.

Horațiu Moldovan, în hohote de râs înainte partida cu Inter din Champions League

Momentul amuzant are loc într-un autobuz din aeroport. Protagonistul râsetelor este nimeni altul decât Antoine Griezmann. Francezul apare cu un nou look înainte de partida cu Inter din Champions League.

ADVERTISEMENT

Colegii l-au văzut pentru prima dată, după mult timp, pe Griezmann fără barbă. Înaintea meciului din Liga Campionilor, francezul și-a ras barba și intrat în atenția coechipierilor care s-au amuzat copios. Printre aceștia apare și Horațiu Moldovan în hohote de râs.

Primul jucător care a comentat noul look al lui Griezmann a fost Gimenez: “Te-ai bărbierit? Îți stă mai bine așa”. După aceea a apărut Rodrigo De Paul care i-a făcut pe toți să râdă cu observația sa: “Ești ca un bebeluș!”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a făcut un salt important în carieră în această iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul portarului naționalei României de la Rapid la Atletico pentru 800.000 de euro.

Fostul impresar al lui Horațiu Moldovan a trecut la amenințări

Bogdan Apostu, impresarul cu care Horațiu Moldovan a fost sub contract, susține că portarul ajuns în această iarnă la Atletico Madrid trebuie să îi achite o sumă de bani. Agentul i-a dat un ultimatum fostului portar de la Rapid. Dacă va continua să-l ignore, Bogdan Apostu a anunțat că-l va acționa pe Horațiu Moldovan în instanță.

ADVERTISEMENT

Concret, Horațiu Moldovan îi datorează 7% din suma de transfer de la Atletico Madrid, aproximativ 56.000 de euro, dar și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid. Sunt echipele la care Horațiu Moldovan a evoluat în timp ce a fost sub contract cu Bogdan Apostu.

“Așa a fost relația mea cu el în ultimii 6 ani”

“Nu e altceva decât expunerea realității și a stării de fapt a ultimilor 6 ani în relația mea cu el. Eu nu-mi doresc altceva decât să-și respecte cuvântul și agreement-ul. Recunoștința oricum nu există, m-am convins încă o dată.

ADVERTISEMENT

Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația.

În acești 6 ani nu i-am cerut salariul și nici nu mi-a dat. Am crezut că vom câștiga cu adevărat bani când va pleca în străinătate.

Am avut un agreement când a semnat prelungirea cu Rapid: 7% din suma respectivă sunt banii mei, eu urmând să-i facturez când se transferă. UEFA, din punct de vedere legal, nu mai lasă altă entitate juridică să dețină drepturi federative din transferul unui jucător – doar clubul în sine și jucătorul”, a declarat Bogdan Apostu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT