Sport

Horațiu Moldovan la Atletico Madrid! A fost prezentat oficial: ”Bienvenido, Horațiu Moldovan!”

FANATIK a aflat că Atletico Madrid s-ar fi hotărât aseară să îi achite clauza de reziliere lui Horațiu Moldovan. Portarul român ajunge astfel, sub comanda lui Diego Simeone.
24.01.2024 | 12:11
Horatiu Moldovan la Atletico Madrid A fost prezentat oficial Bienvenido Horatiu Moldovan
Horațiu Moldovan la Atletico Madrid! A fost prezentat oficial: ”Bienvenido, Horațiu Moldovan!”
ADVERTISEMENT
24-01-2024
10:15

Horațiu Moldovan a fost prezentat oficial: ”Bienvenido!”

Horațiu Moldovan a fost prezentat oficial pe site-ul celor de la Atletico Madrid. Printre altele, cei de la Atletico au reamintit că Horațiu Moldovan este născut la Cluj-Napoca și că vine de la Rapid București, bifând totodată mai multe prezențe ca și titular în poarta României.

”Internaționalul român a promovat examenul medical relevant la Spitalul Universitar Vithas Madrid Arturo Soria și apoi a mers la birourile clubului de la Cívitas Metropolitano, unde a fost primit de CEO-ul nostru, Miguel Ángel Gil, pentru a-și semna contractul cu entitatea noastră”, au explicat reprezentanții Atletico Madrid.

19-01-2024
11:40

Horațiu Moldovan, salariu de 800.000 de euro în primul an la Atletico Madrid

La puțin timp după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, au apărut și detaliile contractului pe care acesta îl va avea la gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Conform Digisport, portarul Rapidului și al echipei naționale va semna un angajament pe patru ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone. În primul sezon, el va încasa un salariu net de 800.000 de euro, urmând ca acesta să crească apoi progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare an.

19-01-2024
11:06

Moldovan la Atletico Madrid! Transferul a intrat în linie dreaptă!

Horațiu Moldovan este foarte aproape să facă pasul la Atletico Madrid, mutare-bombă anunțată în premieră de FANATIK. Arcadie Zaporojanu, cunoscutul impresar FIFA, unul dintre agenții care se ocupă de transferul lui Horațiu Moldovan, a confirmat informația dezvăluită de FANATIK

Agentul lui Horațiu Moldovan anunță că Atletico Madrid va plăti clauza de reziliere și îl va transfera pe Horațiu Moldovan de la Rapid. „Discuțiile sunt foarte avansate. Moldovan se apropie cu pași rapizi de Atletico. Spaniolii vor plăti clauza”, a declarat Arcadie Zaporojanu, pentru FANATIK

Atletico Madrid a luat legătura cu Horațiu Moldovan joi-noapte, după victoria cu Real Madrid, scor 4-2, care i-a adus trupei lui Diego Simeone calificarea în sferturile Cupei Regelui. 

Se anunță o adevărată bombă pe piața transferurilor din iarnă în SuperLiga. FANATIK a aflat în exclusivitate că ultimul nume mare care s-a înscris pe lista pentru transferul lui Horațiu Moldovan este Atletico Madrid. Formația din capitala Spaniei, unul dintre cele mai titrate cluburi din La Liga, s-ar fi hotărât joi seară să-i achite clauza de reziliere lui Horațiu Moldovan. Dacă i se plătește clauza de reziliere, internaționalul român va prinde transferul carierei.

Atletico Madrid îi plătește clauza lui Horațiu Moldovan! Portarul Rapidului se pregătește de transferul bombă al carierei

Horațiu Moldovan are zilele numărate la Rapid. Prestațiile solide avute atât în poarta „alb-vișiniilor”, cât și la naționala României au atras atenția mai multor cluburi tari din fotbalul european. Înainte ca Betis și Atletico să intre pe fir, FANATIK a dezvăluit că Ludogorets a încercat să-l transfere pe jucătorul de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Betis arăta ca principală favorită privind transferul lui Horațiu Moldovan. În cele din urmă, FANATIK a aflat că Atletico Madrid, care a învins recent Real Madrid și s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei, a venit tare din urmă.

Trupa lui Diego Simeone s-ar fi decis azi-noapte să achite clauza lui Horațiu Moldovan de la Rapid care se ridică la 800.000 de euro. Ar fi o adevărată lovitură care urmează să fie dată de Horațiu Moldovan chiar înainte de Campionatul European 2024 din Germania.

ADVERTISEMENT
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Horațiu Moldovan la Rapid
  • 2,6 milioane de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt.com.

Atletico Madrid l-a contactat deja pe Horațiu Moldovan

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, conducătorii lui Atletico Madrid l-au contactat deja pe portarul Rapidului în noaptea de joi spre vineri, imediat după terminarea meciului din Cupa Spaniei cu Real Madrid. Ei au dorit să afle dacă Horațiu este dispus să se transfere la gruparea de pe „Wanda Metropolitano”, pentru a avansa procesul de transfer.

ADVERTISEMENT

În cazul în care cele două părți se vor înțelege asupra detaliilor contractuale, Atletico va trece la pasul următor și va notifica Rapidul că va achita clauza de reziliere stipulată în contractul lui Horațiu Moldovan.

Rapid, negocieri cu alți portari: „Avem discuții”

Rapid nu pierde timpul și Dan Șucu a dezvăluit că formația „alb-vișinie” a pornit în căutarea unui înlocuitor după plecarea lui Horațiu Moldovan. Anunțul a fost făcut chiar de acționarul majoritar Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

”Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari. Avem niște discuții condiționate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului.

Avem negocieri și în campionat, dar și în afară”, a declarat Dan Șucu, la TV Digi Sport. Totuși, printre numele de pe lista Rapidului nu se mai regăsește și cel al lui Silviu Lung Jr, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Silviu Lung Jr, portarul lui Poli Iași, are interzis la transferuri

Rapid nu îl va transfera, cel puțin în această iarnă, pe Silviu Lung Jr. Deși s-a aflat în vârful căutărilor la Rapid, portarul de 34 de ani are interzis să plece din partea actualei sale echipe, Poli Iași. FANATIK a aflat în exclusivitate că moldovenii au refuzat oferta Rapidului.

Clubul patronat de Dan Șucu și Victor Angelescu ar fi pus pe masă suma de 150.000 de euro pentru Silviu Lung Jr. Fostul portar de la Kayserispor și Al-Raed mai are contract în Copou până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT