Sport

Fostul impresar al lui Horațiu Moldovan a trecut la amenințări: „Fac un apel public. Mai are o săptămână!”

Bogdan Apostu, fostul impresar al lui Horațiu Moldovan, a trecut la amenințări. Agentul susține că portarul trebuie să îi achite o sumă de bani.
18.02.2024 | 13:05
Fostul impresar al lui Horatiu Moldovan a trecut la amenintari Fac un apel public Mai are o saptamana
Fostul agent al lui Horațiu Moldovan a trecut la amenințări în încercarea de a recupera o sumă de bani. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Bogdan Apostu, impresarul cu care Horațiu Moldovan a fost sub contract, susține că portarul ajuns în această iarnă la Atletico Madrid trebuie să îi achite o sumă de bani. Agentul i-a dat un ultimatum fostului portar de la Rapid. Dacă va continua să-l ignore, Bogdan Apostu a anunțat că-l va acționa pe Horațiu Moldovan în instanță.

Fostul impresar al lui Horațiu Moldovan a trecut la amenințări: „Fac un apel public. Mai are o săptămână!”

Horațiu Moldovan a făcut un salt important în carieră în această iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul portarului naționalei României de la Rapid la Atletico pentru 800.000 de euro. Fostul agent al fotbalistului de 26 de ani, Bogdan Apostu, susține că Horațiu Moldovan trebuie să îi achite o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Concret, Horațiu Moldovan îi datorează 7% din suma de transfer de la Atletico Madrid, aproximativ 56.000 de euro, dar și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid. Sunt echipele la care Horațiu Moldovan a evoluat în timp ce a fost sub contract cu Bogdan Apostu.

„Nu e altceva decât expunerea realității și a stării de fapt a ultimilor 6 ani în relația mea cu el. Eu nu-mi doresc altceva decât să-și respecte cuvântul și agreement-ul. Recunoștința oricum nu există, m-am convins încă o dată.

ADVERTISEMENT

Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația.

„Am avut un agreement când a semnat prelungirea cu Rapid”

Există o realitate. Sunt două aspecte. Unul e contractul pe care l-am avut între părți, în care trebuia să primesc 3% din salariile lui de până acum, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba doar de salariile de la Rapid, am avut contract cu el 6 ani. În acești 6 ani nu i-am cerut salariul și nici nu mi-a dat. Am crezut că vom câștiga cu adevărat bani când va pleca în străinătate.

L-am dus la atâtea echipe la care nu a jucat, deci e clar că am crezut în el și a ajuns un portar important. Al doilea lucru: 7% din suma de transfer. Sunt banii mei. El știe foarte bine asta, la fel și Victor Angelescu, și Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

Am avut un agreement când a semnat prelungirea cu Rapid: 7% din suma respectivă sunt banii mei, eu urmând să-i facturez când se transferă. UEFA, din punct de vedere legal, nu mai lasă altă entitate juridică să dețină drepturi federative din transferul unui jucător – doar clubul în sine și jucătorul. Nu puteam să-i facturez 7%. Din ce sumă? Nu știam suma. Eu îi facturez după ce se transferă”, a declarat Bogdan Apostu, la TV Digi Sport.

Horațiu Moldovan l-a ignorat pe Bogdan Apostu: „Mi-a dat block pe WhatsApp”

Bogdan Apostu a susținut că a încercat în nenumărate rânduri să ia legătura cu Horațiu Moldovan. Plecat la Madrid, portarul român l-ar fi blocat pe fostul său impresar pe WhatsApp. Totuși, agentul nu renunță în încercarea de a-și recupera posibila sumă.

„În momentul ăsta, domnul Moldovan se face că plouă. Există o funcție de block la WhatsApp pe care a activat-o. N-ai cum să te ascunzi toată viața în vizuină.

Lucrurile astea trebuie să iasă la vizeală. Mai mult, caracterul trebuie să primeze”, a mai spus Bogdan Apostu.

ADVERTISEMENT