Sport

Horațiu Moldovan, taxat de Helmut Duckadam: „Aroganță. Perseverează în greșeli!”

Helmut Duckadam a vorbit despre Horațiu Moldovan, pe care l-a și taxat pentru greșelile pe care le face. Fostul mare portar al stelei nu este mulțumit de jucătorul echipei naționale.
12.09.2023 | 10:30
Horatiu Moldovan taxat de Helmut Duckadam Aroganta Persevereaza in greseli
Helmut Duckadam a vorbit despre Horațiu Moldovan, pe care l-a și taxat pentru greșelile pe care le face. Fostul mare portar al stelei nu este mulțumit de jucătorul echipei naționale.
ADVERTISEMENT

România a făcut egal acasă cu Israel, scor 1-1. Urmează un meci important pentru echipa națională, cel de marți, 12 septembrie, de pe Arena Națională cu Kosovo. După prestațiile din ultima vreme, Helmut Duckadam l-a taxat pe Horațiu Moldovan. Portarul legendar al Stelei nu este mulțumit de greșelile jucătorului de la Rapid.

Horațiu Moldovan, taxat de Helmut Duckadam

Portarul Rapidului a arătat un joc incert în ultima vreme, atât pentru echipa de club, dar și pentru națională. Uneori, Horațiu Moldovan face anumite greșeli pe care nici Helmut Duckadam nu le înțelege, motiv pentru care l-a și taxat pe giuleștean. Cu toate că prestațiile jucătorului României nu arată tot timpul bine, fostul mare portar al Stelei este de părere că trebuie ca acesta să mai primească șanse, însă să se concentreze mai bine, să evite incertitudinile.

ADVERTISEMENT

“Horațiu Moldovan perseverează în greșeli. Nu înțeleg de ce se complică, dar e strict problema lui. Din cauza acestor greșeli o să piardă probabil și din valoarea pe care o are, și contractele pe care le-ar putea obține. În loc să dai mingea în out, preferi să o pasezi. E o aroganță, nu e concentrat în acele momente, e prea sigur pe el, habar n-am.

Nu l-aș fi preferat pe Târnovanu, deoarece Moldovan a apărat foarte bine în Kosovo și Elveția. Și după acest meci ar fi nedrept să-l schimbi, dar să nu mai facă aceste greșeli copilărești”, a declarat Helmut Duckadam, conform PlaySport.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Dumitru Dragomir la golul primit de Moldovan

După egalul făcut de România cu Israel, Dumitru Dragomir a oferit câteva declarații cu privire la jocul echipei naționale. Despre Horațiu Moldovan, fostul președinte LPF a explicat că a greșit la gol, însă, per total, a apărat bine. Nea Mitică susține că egalarea oponenților a venit și din greșelile făcute în apărare.

“Eu vă spun că la gol şi portarul a greşit, a stat prea pe colţul scurt. N-a apărat rău, în general. Dar, băi fraţilor, niciodată n-am văzut ca o echipă ca Israelul să aibă 6-7 ocazii clare de gol. Că a mai avut Spania, care ne-a dat cinci.

ADVERTISEMENT

Dar 0 echipă ca Israelul? Au avut două bare, parcă eram cu buletinul în mână, nu ştiam cum cheamă. Să stăpânim puţin centrul terenului măcar. Parcă eram speriaţi de dronele ruşilor sau ale ucrainenilor. Jucam cu Franţa, cu Anglia, mai contam şi noi. Dar aici?”, a declarat Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

Ce schimbări face Edi Iordănescu înainte de meciul cu Kosovo?

La conferința de presă, Edi Iordănescu a vorbit despre schimbările pe care le va face înaintea meciului cu Kosovo. Selecționerul României a mai vorbit și despre Rrahmani și Krasniqi: “Vor fi schimbări cu siguranță. Câte nu vă pot spune și nu m-am decis încă. Avem nevoie de energie și nu mai contează numele, detalii colaterale. Trebuie să alergăm, să câștigăm dueluri. Vă spun cu sinceritate că așteptăm un meci și mai dificil.

ADVERTISEMENT

Ei au reprezentanți în toate cele 5 campionate tari din Europa și vin să își joace ultima carte. Poate să conteze și asta. Sunt doi jucători care pot da multe informații despre fotbalul românesc și chiar nominal despre jucătorii noștri. 

E același curent împotriva mea. Trecem și prin furtună dacă e nevoie. Eu cred foarte tare în destin și cum lucrăm pentru asta. Obiectivul meu e să rămânem pe loc calificabil pentru că apoi putem aduna 6 puncte care pot fi decisive. Cu asta am început. Sunt total nemulțumit de exprimare, dar suntem neînvinși și ne putem califica și așa. Suntem pe locul doi. 

Sunt și alte elemente care contribuie la umplerea stadionului. Indiferent câți vor fi, vor veni cu inima și să îi mulțumim. Kosovo are un joc complex, de angajament, acceptă adversitatea, duelurile unu contra unu, dar o echipă și cu jucători cu calitate tehnică. În orice moment pot face diferența. Vin la totul sau nimic și asta îi face foarte determinați.”

ADVERTISEMENT