Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Târnovanu în locul lui Moldovan pentru decisivul România – Kosovo? “A greșit la gol!”

Dumitru Dragomir consideră că Horaţiu Moldovan are o parte de vină la golul Israelului. Fostul şef al Ligii Profesioniste a declarat la FANATIK SUPERLIGA că portarul a stat prea aproape de colţul scurt.
11.09.2023 | 21:15
Tarnovanu in locul lui Moldovan pentru decisivul Romania  Kosovo A gresit la gol
Târnovanu în locul lui Moldovan pentru decisivul România - Kosovo? “A greșit la gol!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Israel, scor 1-1. Alibec a deschis scorul pentru “tricolori”, dar egalarea la începutul celei de-a doua reprize la şutul excelent al lui Gloukh. Adversarii au avut şansa victoriei, dar au irosit câteva ocazii mari în final.

Târnovanu în locul lui Moldovan pentru decisivul România – Kosovo? “A greşit la gol!”

Dumitru Dragomir a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Horaţiu Moldovan are o parte de vină la reuşita adversarilor, în condiţiile în care a stat prea aproape de colţul scurt şi n-a mai avut timp să intervină:

ADVERTISEMENT

“Eu vă spun că la gol şi portarul a greşit, a stat prea pe colţul scurt. N-a apărat rău, în general. Dar, băi fraţilor, niciodată n-am văzut ca o echipă ca Israelul să aibă 6-7 ocazii clare de gol. 

Că a mai avut Spania, care ne-a dat cinci. dar O echipă ca Israelul? Au avut două bare, parcă eram cu buletinul în mână, nu ştiam cum cheamă. Să stăpânim puţin centrul terenului măcar. 

ADVERTISEMENT

Parcă eram speriaţi de dronele ruşilor sau ale ucrainenilor. Jucam cu Franţa, cu Anglia, mai contam şi noi. Dar aici?”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

“Întrebați-i pe Dîncu și pe Ponta. Nu ei au făcut praf fotbalul românesc prin schimbarea celor doi conducători?”

Mitică Dragomir a găsit şi vinovaţii pentru situaţia în care este sportul românesc. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că de când politicul ar fi impus schimbarea conducătorilor de la LPF şi FRF, s-a ales praful:

ADVERTISEMENT

“(n.r. ce ne facem cu echipa națională?) Întrebați-i pe Dîncu și pe Ponta. Nu ei au făcut praf fotbalul românesc prin schimbarea celor doi conducători (n.r. Dragomir și Sandu) și prin atitudinea pe care au avut-o până acum? S-a ales praful. De-atunci praful s-a ales de fotbal.

Acum aș dori să se bage politicul să rezolve problemele centrelor de copii și juniori cu finanțare. Și-au dat seama că suntem într-o gaură neagră fără ieșire.

ADVERTISEMENT

Măcar acum în ceasul al 12-lea să finanțeze centrele de copii și juniori ca să se mai audă și de România în viitor. Altfel, nici pe Malta nu o batem în următorii doi ani”, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede săptămâna viitoare marţi, miercuri şi vineri, de la ora 10:30, LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Târnovanu, în locul lui Moldovan cu Kosovo?

ADVERTISEMENT