Life

Horia Brenciu, cuprins de nostalgie. Artistul simte lipsa regretatei Laura Stoica

15.03.2021 | 15:59
Horia Brenciu cuprins de nostalgie Artistul simte lipsa regretatei Laura Stoica
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a mărturisit că este cuprins de nostalgie de fiecare dacă când își aduce aminte de regretata Laura Stoica, care a murit în urmă cu 15 ani într-un accident de circulație. Vedeta era însărcinată cu primul ei copil. 

Cântărețul a dezvăluit că a avut o legătură foarte specială cu regretata artistă, pierderea ei lăsând un gol imens în sufletul său. Juratul de la Masked Singer România are numai cuvinte de laudă la adresa vedetei rock, care s-a stins din viață în mod neașteptat.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV avea o apreciere enormă pentru Laura Stoica, precizând că era artistul pe care-l aplauda de fiecare dată. Horia Brenciu crede că regretata cântăreață s-ar fi amuzat copios de vremurile pe care le trăim cu toții în momentul de față.

Horia Brenciu, cu gândul la artista Laura Stoica. Ce mesaj emoționant a transmis

„Mă gândesc des la prietenii mei, la artiștii care ne-au părăsit, la lucrurile pe care le-am făcut împreună, la visurile pe care le aveam odată. Mi-e dor de Laura… A însemnat mult pentru mine.

ADVERTISEMENT

Ea era vocea pe care o apreciam și artistul pe care-l aplaudam. Acum mai bine de 20 ani, eram un simplu prezentator. Nu-mi propusesem să ajung pe SCENĂ.

Nu mă prinsese, încă, flama spectacolului muzical. Dar ea era acolo! Puternică, plină de energie și de dragoste…

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi trăit vremurile astea ar fi făcut mult haz de necaz. Mi-e dor de Laura…”, a scris Horia Brenciu pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de Laura Stoica.

Vedeta rock se logodise cu Cristian Mărgescu cu foarte puțin înainte de tragicul accident rutier de la ieșirea din localitatea Sinești, pe șoseaua București – Urziceni. Artista era însărcinată cu primul ei copil, care urma să vină pe lume câteva luni mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Copilul se va naște în septembrie, iar până la venirea lui pe lume sunt hotărâtă să-mi respect toate angajamentele privind concertele. Este felul în care vreau să-i urez bun venit primului meu copil”, spunea cântăreața la aflarea veștii că va fi mamă, notează jurnalul.ro.

Din păcate, destinul nemilos le-a curmat visurile celor doi îndrăgostiți, care aveau inclusiv planuri de căsătorie. După ieșirea din Postul Paștelui ar fi urmat să ajungă în fața altarului, însă nu au mai apucat să ducă la capăt tot ce aveau în plan.

ADVERTISEMENT