Life

Horia Brenciu, de la Pro TV la Antena 1! Ce a făcut artistul la Chefi la cuțite: „Ne vedem la următoarea”

Horia Brenciu, de la Pro TV la Antena 1! Acesta a apărut la postul de televiziune rival și a participat la Chefi la cuțite.
20.04.2023 | 00:30
Horia Brenciu de la Pro TV la Antena 1 Ce a facut artistul la Chefi la cutite Ne vedem la urmatoarea
Horia Brenciu, de la Pro TV la Antena 1! Apariție la Chefi la cuțite. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a apărut la Antena 1, de la Pro TV. Deși avea mereu apariții la acest post TV, de această dată el a fost invitat la Chefi la cuțite.

Horia Brenciu, de la Pro TV la Antena 1! Apariție la Chefi la cuțite

Horia Brenciu a apărut la Antena 1, în emisiunea Chefi la cuțite. Acesta a trebuit să guste mâncărurile făcute de chefi și să acorde amuleta unuia singur.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Horia Brenciu a apărut alături de Gina Pistol în fața chefilor și le-a spus ce a crezut despre mâncarea lor. El a fost primit cu muzică cântată chiar de jurați.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Silviu Nedelea au așteptat cu emoții verdictul. Doar unul a fost câștigătorul rostit de cântăreț. Este vorba despre Sorin Bontea, care a primit amuleta din partea lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Dezamăgirea a fost mare pentru ceilalți doi chefi din competiție, care au spus că au muncit degeaba. Scărlătescu a fost extrem de nemulțumit că nu a putut să adjudece amuleta.

”Asta înseamnă muncă în zadar. Ceva nu e bine. Ne vedem la următoarea.”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu în emisiune.

ADVERTISEMENT

Ce reacții au avut chefii după apariția lui Horia Brenciu. Ce a spus câștigătorul

Mai mult, conform lui Florin Dumitrescu, ”Scărlătescu s-a stricat” când a văzut degustarea lui Horia Brenciu la Antena 1. Acesta a spus că s-a chinuit pentru a avea un preparat bun, dar fără rezultat.

„Scărlătescu s-a stricat la față și a zis: “Gata! Nu am șansă să câștig!”. Și-a închis emisia. Eu încă mai speram.

ADVERTISEMENT

Am muncit, m-am chinuit, am alergat și la final, fără rezultat. Ce să facem, ne adaptăm situației.”, a declarat Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Fericire mare a fost însă pentru chef Sorin Bontea, care s-a ridicat de pe scaun și a început să cânte când a aflat că el este posesorul amuletei.

”Mă rugam să fie una la Scărlătescu și una la Nedelea și 2 la 2. Am 3 amulete.”, a spus și chef Sorin Bontea. Acesta are acum trei amulete, așa că a avut motive de bucurie în această seară.

ADVERTISEMENT