Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici a luat foc după derapajul de limbaj al lui Panțîru: „Acum înțeleg de ce nu joci la FCSB! Ai IQ-ul foarte jos!”

Reacție virulentă a lui Horia Ivanovici la adresa lui Ionuț Panțîru, jucătorul FCSB care a avut un limbaj extrem de vulgar pe un canal de YouTube în noaptea dinaintea meciului cu Farul.
01.04.2024 | 15:20
Horia Ivanovici a luat foc dupa derapajul de limbaj al lui Pantiru Acum inteleg de ce nu joci la FCSB Ai IQul foarte jos
Horia Ivanovici a luat foc după derapajul de limbaj al lui Panțîru. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 1-0 în meciul din deplasare cu Farul și s-a distanțat la 7 puncte în fruntea clasamentului din SuperLiga, dar frumusețea victoriei a fost umbrită de un gest „golănesc” al lui Ionuț Panțîru în noaptea dinainte. El a intrat în direct pe un cont de YouTube și a avut un limbaj extrem de vulgar, ceea ce a stârnit o reacție virulentă a lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, discurs virulent după derapajul lui Ionuț Panțîru: „Ai IQ-ul foarte jos!”

Sâmbătă noaptea, înaintea meciului Farul – FCSB 0-1, Ionuț Panțîru a intrat în direct pe canalul de YouTube „Str3su”, deținut de Ţincuşe Alexandru, și a avut un dialog plin de injurii și de vulgarități, care a fost scos la iveală de Gsp.ro. Limbajul folosit de jucătorul FCSB i-a lăsat mască pe invitații FANATIK SUPERLIGA, iar moderatorul Horia Ivanovici a reacționat extrem de dur în emsiunea pe care o puteți urmări LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Fiți atenți ce face sâmbătă noaptea Panțîru. Fiți atenți… Panțîru pe YouTube cu nu știu cine, sâmbătă noaptea… Un dialog șocant. A intervenit într-un stream pe canalul de YouTube «Str3su», deținut de Ţincuşe Alexandru. El a intrat pe live. Ocazie cu care am aflat și că Panțîru, eternul accidentat, s-a lovit din nou la antrenament.

Un dialog plin de vulgarități. Doamne, îmi fac cruce! Jucător de FCSB să ai un asemenea limbaj? «Nu merg bă, ești dereglat?». Înțeleg jargonul, înțeleg că se vorbește așa uneori… Dar tu, Panțîru, jucător de FCSB? Chiar aș vrea să spun ceva…

ADVERTISEMENT

Panțîrule, îmi aleg cu grijă cuvintele… Ăsta e limbaj? Ce IQ ai? Ăsta e limbaj? Înțeleg că e prietenie, dar totuși ești într-un spațiu public. Un spațiu public virtual. «Băi dereglatule? Hai pa, că ești mort?».

Nu te supăra pe mine, de aia nu joci la FCSB de nu știu cât timp. Îmi pare rău să ți-o spun. Nu poți să ai limbajul ăsta… Înseamnă că ai cultura undeva la nivelul broaștei. Nu poți să vorbești așa într-un spațiu public.

ADVERTISEMENT

De aia vin unii și spun, iar eu nu sunt acord, că «fotbaliștii au creierul mic. Habar nu au nimic, nu au citit o carte în viața lor». Uite că astfel de dialoguri betonează și mai mult atitudinea și părerea asta disprețuitoare a multor oameni față de fotbaliști”.

Horia Ivanovici, dur cu Ionuț Panțîru: „Trebuie să fii inteligent ca să joci la un nivel înalt! Educația lasă mult de dorit”

„Nu poți să vorbești cu dereglatule și cu alte asemenea expresii. Tu fotbalist la FCSB… Nu vorbesc de faptul că ești numai accidentat… Îți doresc însănătoșire grabnică! Te cobori la un nivel prea jos. Și acum înțeleg de ce nu joci la un nivel înalt.

ADVERTISEMENT

Pentru că, din păcate, nivelul IQ-ului pare să fie foarte scăzut. Trebuie să fii inteligent să joci la un nivel înalt. Să joci la FCSB… Doamne ajută să te refaci, îmi pare rău că ești accidentat. Dar nu poți să ai limbajul ăsta în mod public. Suntem în anul 2024.

Înseamnă că ai niște probleme. Sau că educația lasă mult de dorit. Și atunci te miri de ce nu ești titular sau de ce ești doar speranță de nu știu câți ani, deși ești un băiat foarte talentat. Foarte talentat… Un jucător excelent…

«Bă dereglatule! Ești mort!». Niște expresii, Doamne, Doamne… Rămâi cu gura căscată. Și te mai miri că se uită toți disprețuitor la fotbaliști. Iar unul ca Panțîru întreține această legendă a IQ-0ului scăzut al fotbaliștilor. Și nu e ok. Îmi pare rău, dar sunt foarte dezamăgit. Nu mă mir de ce nu joci. Ăsta e nivelul?”, este discursul-manifest al lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

DIALOG SOC al unui fotbalist de la FCSB pe net

ADVERTISEMENT