News

Horia Ivanovici, interviu cu Nelu Vicleanu, expert în Numerologie, la Fan ROMÂNIA. Dezvăluiri incredibile despre președintele Iohannis sau Raed Arafat. Ce români sunt protejați de Covid-19 și când ar putea fi învins Coronavirusul

31.03.2020 | 19:59
Horia Ivanovici interviu cu Nelu Vicleanu expert in Numerologie la Fan ROMANIA Dezvaluiri incredibile despre presedintele Iohannis sau Raed Arafat Ce romani sunt protejati de Covid19 si cand ar putea fi invins Coronavirusul
Horia Ivanovici, interviu cu Nelu Vicleanu, expert în Numerologie, la Fan ROMÂNIA
ADVERTISEMENT

Numerologul Nelu Vicleanu a prezis, încă de la sfârșitul lui 2019, că, în 2020, ne vom confrunta cu o situație dezastruoasă la nivel modial. Acum, în plină pandemie de coronavirus, renumitul numerolog a dezvăluit, în dialog cu Horia Ivanovici la emisiunea „Fan ROMÂNIA”, că metalul, elementul anului în curs, reprezintă aparatul respirator și, implicit, plămânii, gâtul, nasul și pielea. Practic, organele afectate de noul Coronavirus.

Numerologul Nelu Vicleanu: “Orașul Wuhan, dacă îl convertim din punct de vedere numerologic, o să obținem cifra 4, care este cifra sănătății”

De asemenea, cifra 4, vibrația anului 2020, aduce instabilitate financiară, schimbări dramatice, faliment sau schimbare de carieră, iar efectele se vor simți pe o perioadă de, cel puțin doi ani. Expert în numerologie, Vicleanu susține că există conexiuni clare între pandemia de Covid-19 și anul 2020, conexiuni care anunțau, demult, o criză mondială. În direct la “Fan ROMÂNIA”, numerologul a prezentat aspecte uimitoare.

ADVERTISEMENT

“Dacă adunăm toate cifrele care compun anul 2020, o să obținem cifra 4. Cifra 4 care, în numerologie, ne îndeamnă să avem grijă de corpul nostru, de sănătatea noastră. Se referă la aspecte ale sănătății, ale bolii.”

ADVERTISEMENT

“Este un an în care trebuie să luptăm pentru săntatea și viața noastră. Am făcut o scurtă analiză și am văzut că orașul Wuhan, dacă îl convertim din punct de vedere numerologic, o să obținem cifra 4, care este cifra sănătății”, a declarat Nelu Vicleanu în direct la România Fan.

“Președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, ministrul Nelu Tătaru și secretarul de stat Raed Arafat au cifra destinului 4”

“Avem cu toții o cifră a destinului, o misiune pentru care am venit pe pământ, cifră care se obține prin însumarea cifrelor care compun data nașterii. La acest moment în România, Ludovic Orban, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, și Raed Arafat au cifra destinului 4, care, cum spuneam se referă la sănătate.

ADVERTISEMENT

Iohannis este născut într-o zi de 13, adică tot 4 (n.r 1+3). Deci, vedem niște coincidențe uimitoare, cum cei mai importanți oameni ai zilei în România, toți au cifra destinului 4, care este și vibrația universală a acestui an”, a mai spus numerologul.

Numerolog Nelu Vicleanu
Numerologul Nelu Vicleanu a vorbit în direct la Fan ROMÂNIA

Când scăpăm de coronavirus: “Ne putem salva doar dacă manifestăm voință foarte puternică”

Putem să trecem cu bine peste acestă pandemie care a îngenunchiat întreaga lume, cu condiția să ne facem o revizuire a propriei vieți și să ne dorim cu toată forța o schimbare în bine. Cifra 4 care guvernează anul 2020 poate aduce schimbări dramatice pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

“Într-un calcul numerologic mai complex, se mai obțin alte două cifre: 16 și 7, care sunt foarte bune și indică faptul că, în final, este posibilă salvarea oamenilor dacă vom manifesta o voință foarte puternică. 16 este compus din 1 care se referă la capacitatea noastră de a schimba lucrurile, 6 se referă la capacitatea de a ne corecta propriile greșeli, modul nostru de viață, iar 7 se referă la înțelegerea acestei vieți, acestei lumi. 7 mai este și cifra norocului, și cifra lui Dumnezeu.

Ne întoarcem la anul 2020. Vedem că se repetă cifra 2, care se referă la energie, la viață, la calitate. E vorba de energia moștenită de la mamă și care este depozitată în rinichi. Când o cifră este urmată de 0, acest 0 ne poate salva de tot răul, sau ne poate aduce ghinioane, sau mai poate însemna pierderea calității cifrei pe care o precede, în cazul nostru, pierderea vieții”, a mai spus Vicleanu la “Fan ROMÂNIA”.

Ca o concluzie, anul 2020 vine cu o luptă acerbă pentru supraviețuire și este o perioadă similară cu cea din 2008, an guvernat de metal și de Șobolan, conform zodiacului chinezesc.

ADVERTISEMENT
Tags: