Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici l-a făcut pe Lupu să plângă în direct. „E cea mai mare realizare a ta, nu că ai fost mare fotbalist”. Mesaj tare al lui Dan

Moment emoționant la Fanatik SuperLiga. Horia Ivanovici l-a făcut să plâng în direct pe Dănuț Lupu. Ce mesaj a transmis fostul mare internațional
13.04.2024 | 11:13
Horia Ivanovici la facut pe Lupu sa planga in direct E cea mai mare realizare a ta nu ca ai fost mare fotbalist Mesaj tare al lui Dan
Horia Ivanovici l-a făcut pe Lupu să plângă în direct. „E cea mai mare realizare a ta, nu că ai fost mare fotbalist” Mesaj tare al lui Dan. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a făcut să plângă în direct pe Dănuț Lupu. Momentul emoționant s-a petrecut în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Moment emoționant la Fanatik SuperLiga. Cum l-a făcut Horia Ivanovici să plângă în direct pe Dănuț Lupu

Dănuț Lupu a vorbit despre perioada petrecută în spatele gratiilor, într-o emisiune eveniment în care fostul mare fotbalist a fost invitatul lui Horia Ivanovici. La final, directorul FANATIK a atins coardă sensibilă a uriașului playmaker de la Dinamo sau Rapid.

ADVERTISEMENT

„A fost Dănuț Lupu, ediție cu adevărat specială și extrem de emoționantă. Îi mulțumesc încă o dată lui Dan. Puțini aveau tăria să vină la emisiune.

Îi mulțumesc mult și gata, intrăm în linie dreaptă, revenim la viața normală, revenim la familie… Cred că a fost nebuni când te-ai întors acasă. Te-au așteptat cu mâncare, cu grătare? A fost petrecere surpriză?”, și a început Horia Ivanovici discursul de încheiere al emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Nu, surpriza a vrut soția să mi-o facă pe 7 martie. A făcut soția mâncare, dar a dat-o la vecini”, a făcut haz de necaz Dănuț Lupu.

„Să știi că ai un băiat, Răzvan, tu știi ce băiat ai? Asta înseamnă că ai reușit în viață. Nu că ai fost mare fotbalist. Că ai un băiat ca Răzvan Lupu. Tu știi ce băiat ai?

ADVERTISEMENT

Crede-mă ce îți spun, mare caracter. Te iubește și te respectă. Cea mai mare realizare a voastră e acest băiat. Eu nu am văzut băiat mai bun și mai sufletist. Rar mi-a fost dat să văd așa ceva. Nu că te iubește, nu că te respectă. Ești sufletul lui”, a adăugat Ivanovici.

„L-a educat bine maică-sa (n.r. – izbucnind în lacrimi)”, a fost răspunsul emoționant al fostului mare internațional. „Familie minunată. Ești un câștigător când ai familia asta. Ai câștigat indiferent ce vor să îți facă”, i-a mai transmis directorul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mesaj pentru Generația de Aur: „Eu sunt golanul și nenorocitul”

Emisiune s-a încheiat cu un mesaj tăios al lui Dănuț Lupu pentru Generația de Aur. Este arhicunoscut deja conflictul pe care fostul fotbalist l-a avut cu liderul naționalei care a scris istorie în anii 90, Gică Hagi.

„Țin să îi anunț că, aveți grijă, sunt singurul care a rămas însurat cu prima nevastă din Generația de Aur. Și eu sunt golanul și nenorocitul”, a conchis Dănuț Lupu.

“AVETI GRIJA!” Danut Lupu A RABUFNIT la adresa Generatiei de Aur: “SUNT SINGURUL DINTRE VOI!”

ADVERTISEMENT
Tags: