Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fenomenul care începe de Ziua Femeii. Două zodii, în vizor

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Un fenomen astrologic important va marca Ziua Femeii, pe 8 martie 2024. Ce urmează pentru fiecare zodie?
01.03.2024 | 11:32
Horoscop Camelia Patrascanu Fenomenul care incepe de Ziua Femeii Doua zodii in vizor
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pe 8 martie 2024 se va produce un fenomen astrologic extrem de important, care își va pune amprenta asupra fiecărei zodii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce aduce conjuncția Soare-Neptun din 8 martie

Vorbim despre conjuncția Soare-Neptun, care va avea loc între 8 și 20 martie. Neptun este în Pești, în domiciliu, și vorbește despre un lucru foarte sensibil, despre relația noastră cu Divinitatea, cu legile universale, inteligența care ne guvernează.

ADVERTISEMENT

Este un ceva deasupra noastră din care venim și la care ne raportăm acum: natura, viața, legile ei pe care încercăm să le cunoaștem, să le explorăm. Este important, mai ales când suntem în situații dificile de viață, când nu mai simțim că stăpânim viața, să știm că nu avem puterea să schimbăm lucrurile. Trebuie să ne găsim tăria de a naviga printre cotloanele vieții.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au un moment care poate să le activeze o putere interioară, extraordinară, o mobilizare extraordinară. Se pot mobiliza și capătă, în ciuda tuturor lucrurilor din jur, convingerea că e ceva ce îi scoate la liman, ceva ce e dincolo de ei. Totul e să nu stea, să nu renunțe, să nu se blameze.

ADVERTISEMENT

Taurii au o conjuncție care vizează o credință impalpabilă. Întâlnesc poate vreo personalitate, întâlnesc teze sau doctrine pe care și le compun, au un corp de doctrine în care cred. Sunt preocupați, deși sunt practici, de probleme mari. Poate sunt copiii care pun întrebări sau partenerul. Se discută lucrurile mari care se petrec în lume.

Gemenii au o conjuncție care le pune probleme morale la locul de muncă sau în funcția pe care o au, nu doar în legătură cu ei, dacă fac lucrurile corecte și sunt respectate anumite legități morale, ci și dacă ceilalți au în gând asta. Trebuie să vadă dacă o anumită funcție sau rol e prea mare pentru ei și nevoile lor de acum.

ADVERTISEMENT

Racii îi îndrumă pe ceilalți

Racii au parte de puterea de a vedea limpede și clar lucrurile dincolo de efectul imediat și de ce văd ceilalți oameni. Sunt foarte buni povestitori, pot transmite și pot povesti celorlalți. Au harul de ghid, de protector. Descoperă că au calitatea asta în buzunar, de a fi buni îndrumători și se simt ghidați către această activitate. Pot accepta că pot aduce în practica lor ocrotirea persoanelor din jurul lor. Le stă foarte bine să fie profesori, să fie îndrumători.

Leii pot accepta niște pierderi

Leii pot accepta niște pierderi de persoane, cineva îi poate părăsi plecând de lângă ei. Au puterea de a accepta limitările și constrângerile. Sunt mai bravi în fața situațiilor mai neplăcute. Curajul nu face ca lucrurile rele să se întâmple, ci dimpotrivă, să nu se mai producă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își cunosc menirea în viață, în lume, în grup, în colaborare sau parteneriat. Au intuiția foarte clară ce au de făcut. Vorbesc din suflet, cu conștiință, pot face lucruri în ciuda rațiunii, dar sunt conștiente că le fac. Rațiunea nu lipsește, dar își permit luxul încât având luciditatea la purtător pot constata că pot face lucruri care nu se supun logicii, dar trebuie făcute.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele au crezurile aplicate în datoria pe care trebuie să o facă. E vorba de activitatea de zi cu zi și atitudinea pe care o au față de sarcini. Au puterea de a îndura poate niște nedreptăți, niște pierderi care nu sunt din vina lor.

Pentru Scorpioni, Soare-Neptun îi pune în conștiință cu miezul inimii lor. Simt că indiferent ce se întâmplă nu pot face altceva decât să acționeze așa cum simt. Au puterea să își asume urmarea unei anumite căi.

Săgetătorii, mai atenți la sănătate

Săgetătorii au o conjuncție cu blândețe și compasiune pentru cineva din familie. Se gândesc că poate n-au ajutat destul. În diverse contexte pe care le traversează, le pasă mai mult de cei din jur. Au mai multă grijă și de ei. Sunt mai atenți la semnalele pe care corpul le transmite.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii au idei inspirate, ingenioase, chef de a vorbi sau de a scrie. Pot deveni poeți, sunt mai romantici, mai tandri. Este o conjuncție care îi ajută să își acceseze gândirea înaltă, inspirată, imaginativă. Pot face lucrurile cu mai multă jovialiatte și poezie.

Vărsătorii sunt în contact cu propriile lor puteri interioare, care nu țin de antrenament. Știu că în adâncul lor pot face lucruri, se pot întoarce la o calitate, la o stare de a fi. Nu doar că sunt legați de trecut, dar știu că în ei zace puterea extraordinară de mobilizare.

Peștii sunt puși în conexiune puternică cu conștiința lor. Se activează puterea alimentată de sufletul lor, de spiritul lor, de a avea niște intuiții extraordinare. Sunt acum cei mai buni profeți. Știu adevăruri dincolo de aparențe.

ADVERTISEMENT