Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Perioadă de aur pentru trei zodii! E vremea lor!

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Cea de-a șaptea lună a anului aduce multe vești bune pentru zodii. Cine va străluci?
28.06.2023 | 08:33
Horoscop Camelia Patrascanu iulie 2023 Perioada de aur pentru trei zodii E vremea lor
Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Foto: pixabay.com/ Freepik/ FANATIK. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru iulie 2023. FANATIK vă prezintă previziunile astrologice ale primei jumătăți din luna a șaptea a anului!

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023: ce ne aduce prima jumătate a lunii

Primele săptămâni ale lunii iulie aduc o mare dinamică astrală, pentru că planetele își schimbă zodia și fac aspecte interesante între ele. Luna va fi în Capricorn, pe 3 iulie, iar Soarele în Rac.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Se activează dorul de locurile natale, de obiceiurile căpătate în primii ani de viață. Va fi o perioadă de vindecare, căci Luna Plină ne va face mai sensibili, Cu această ocazie, merită să abordăm din altă perspectivă situații în care ne-am purtat într-un anumit fel, ne consolăm cu noi înșine.

Puterea de evocare a unor întâlniri sau discuții e mai mare. E o perioadă bună, așadar, pentru vindecare. Apoi, se formează o conjuncție Soare-Mercur în zodia Rac. Discuțiile în familie sunt mai frecvente și mai accentuate. Sunt diverse aspecte în care ne punem de acord, discutăm mult.

ADVERTISEMENT

Este un aspect frumos, care ne ajută să fim sinceri să spunem lucrurile pe care le-am gândit multă vreme. Unele discuții sunt sincere, tranșante, practice, chiar în jurul banilor.

Un alt aspect va fi intrarea lui Mercur în Leu, din 10 iulie până la finalul lunii. Ne vom lupta mai mult pentru drepturile noastre. De asemenea, destinul intră în Berbec din 13 iulie. Suntem mai individualiști, avem inițiativă. E posibil ca odată cu luna iulie să ne luptăm mai mult pentru posesiile și bunurile noastre.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor cheltui bani pentru mofturile lor

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Pentru Berbeci, luna iulie vine cu accent pe dorințele pe care le au. Vor cheltui și bani pentru lucrurile pe care le doresc. Vor ce e mai bun pentru ei. Vor să convingă pe cineva din familie să îi sprijine. Pot obține lucruri pentru ei. În primele două săptămâni vor ști cum să folosească argumentele, cum să se poarte cu persoanele din jurul lor. Au mai mult farmec atunci când fac un compliment.

Taurii sunt preocupați de casă și cămin în primele două săptămâni din iulie 2023. Le lipsește ceva în casă și au șansa să achiziționeze lucruri. E armonică harta, iar starea lor de spirit e de vacanță, fără efort.

ADVERTISEMENT

Gemenii au multe discuții legate de bani. Mintea le merge bine și se gândesc cum să pice mai bine în raport cu șefii. Aduc multe argumente în favoarea lor, legat de munca lor. Pot obține, cumva, în aceste două săptămâni bani mai mulți. Văd la timp niște oportunități.

Racii, luna iulie 2023 vine cu preocupări. Au tot felul de gânduri în cap. Se gândesc la viitor, la acțiuni cu perspective pe termen lung. Își fac foarte multe calcule. Mintea lor e isteață și activă. Sunt prudenți și înțelepți. Pot cheltui pentru nevoile lor, nu pentru nevoile altora.

Fecioarele vor înțelege altfel niște evenimente neplăcute petrecute în trecutul lor

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Pentru Lei, luna iulie 2023 e o perioadă minunată. Se gândesc la binele și confortul lor. Fac ceva pentru ei, să le fie bine sufletului lor, corpului lor. Apelează la diverse tratamente astfel încât starea energetică să fie în formă.

Fecioarele au o perioadă de discuții cu prietenii, sunt și posibile drumuri. Pot avea loc niște întâlniri cu persoane de care sunt atașate. Se pot petrece evenimente care le aduc aminte de momente mai delicate sentimental din trecutul lor. Înțeleg mai profund de ce s-au întâmplat anumite lucruri. E o reactivare sensibilă acolo, în special în prima săptămână din iulie.

Balanțele au un debut de iulie bogat în evenimente. Sunt conformiste, riguroase și țipă dacă nu li se respectă drepturile. Cele care lucrează pot avea rezultate foarte bune. În prima săptămână vor aprecia dacă s-au organizat bine sau nu.

Scorpionii au multă treabă. Relația cu cineva cu care colaborează poate fi un pic mai dificilă. E posibil să depindă de o persoană care e un pic năzuroasă. Sunt determinați să realizeze lucruri. Se pot rezolva niște probleme cu actele.

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023: Vărsătorii culeg roadele muncii lor

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2023. Săgetătorii sunt preocupați de bani și de avere. Discuțiile cu vârstnicii familiei pot fi fructuoase. Pot obține ceva care e important și valoros pentru ei, mai ales în prima săptămână din iulie. Există deschidere și către călătorii în străinătate.

Capricornii au o perioadă foarte relațională. E bine să fie cu ochii pe apropiați. Multe discuții apar, iar unele se referă la probleme mai vechi. Au loc revederi, de asemenea, revederi care sunt intermediate de cineva.

Vărsătorii muncesc în primele două săptămâni din iulie și vin și roadele financiare. Se așază cumva pe șine și simt că rutina lucrurilor se instalează mai bine. Se consolidează legăturile de lucru. Vărsătorii sunt într-o dispoziție mai vanitoasă. Au nevoie de complimente, susținere și apreciere.

Pentru Pești, primele două săptămâni ale lunii iulie 2023 aduc chef de discuții sau producție literară. Vor să își fixeze niște amintiri. Trebuie să fie atenți la sănătate, planetele îi ajută dacă se apucă de îngrijire. Pentru alte previziuni la fel de interesante, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT