Life

Două zodii, lovite din plin de Saturn retrograd! Camelia Pătrășcanu, anunțuri pentru Berbeci și Raci!

Saturn e retrograd până în luna noiembrie, anunță Camelia Pătrășcanu. FANATIK vă prezintă cea mai tare predicție astrologică a momentului.
25.06.2023 | 14:29
Doua zodii lovite din plin de Saturn retrograd Camelia Patrascanu anunturi pentru Berbeci si Raci
Saturn retrograd. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Saturn retrograd va schimba din temelie viețile a cel puțin două zodii! Astrologul Camelia Pătrășcanu face analiza fenomenului astrologic care a debutat pe 17 iunie și va ține până în noiembrie 2023!

Saturn retrograd! Două zodii au mult de furcă până în noiembrie. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Saturn se află în Pești, iar acest tranzit e special, căci o dată la 30 de ani se instalează în această zodie. Ne atenționează că valorile și principiile zodiei Pești ajung cumva mai greu la noi sau trebuie să fim noi mai atenți la calitățile acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Peștii reprezintă puterea de vindecare, de consolare. Saturn e foarte riguros și verifică dacă avem puterea de a fi eficienți în viața noastră. Când o planetă face un pas în spate, înseamnă că energia ei persistă mai mult pentru a înțelege lecțiile și sensul. Saturn retrograd poate aduce înțelepciune profundă și ne invită să acordăm atenție lucrurilor mai subtile ale vieții. Să luăm în calcul mai multe elemente.

Pentru Berbeci, Saturn retrograd aduce o perioadă cu teste mai ales în profesie, fiind nevoiți să muncească mai mult. Trebuie să pună binele comun sau lucrul efectiv făcut bine mai presus de concurențe, orgolii, animozități.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, fenomenul vizează în primul rând iubirea, dragostea, mai ales față de familie sau prietenii de suflet. Saturn îi invită să fie circumspecți, dar nu neiubitori. Să nu se încânte dacă li se fac ochi dulci, pentru că e posibil mai ales în luna iulie.

Saturn retrograd își pune amprenta asupra Racilor

Gemenii își reanalizează poziția și influența la locul de muncă. Relația cu autoritățile e și ea vizată. Poate că pentru mulți, Saturn face un pas în spate și mulți nu mai au chef de atâta putere sau nu mai au nevoia de conducere. Au nevoie să se relaxeze mai mult.

ADVERTISEMENT

Racii își pun sub lupă credințele și convingerile spirituale sau morale. Li se povestesc situații de viață și stau și analizează. Saturn retrograd poate fi pentru unii din Raci aducători de nostalgii. Simt nevoia de a călători în locuri importante pentru ei.

Leii reanalizează niște câștiguri sau posibile beneficii materiale, financiare. Cum pot ajunge la ele, ce trebuie să sacrifice pentru a-și păstra bunurile sau averea. Saturn e reductiv, deci mulți Lei pot renunța la niște beneficii dacă asta îi costă prea mult.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au Saturn retrograd în zona imaginii publice. Se analizează în urma unor întâlniri și nu sunt mulțumite de cum se comportă. Își analizează stângăciile, greșelile nu pentru că ar fi pedepsite, ci au mai multă luciditate decât altădată. Înțeleg cum pot ameliora starea lor.

Balanțele pot fi răscolite de probleme mai vechi

Balanțele fac mult efort în plan profesional. În iulie și august sunt puse pe gânduri, în sensul că descoperă că munca le poate îmbolnăvi ori anturajul. E ceva toxic acolo, la muncă. Se pot răscoli niște probleme mai vechi sau sensibilități mai vechi.

Pentru Scorpioni, Saturn retrograd aduce înțelepciune pentru cei care sunt părinți. Înțeleg abia acum, după foarte mulți ani, cum trebuiau să reacționeze corect. Saturn îi face să vadă altfel niște întâmplări foarte vechi. Trebuie să își analizeze viciile, excesele, patimile și lăcomiile.

Săgetătorii au vizate casa și căminul. Pot fi necesare niște reparații sau recondiționări. Au și un spirit de lucru și de meștereală. Pe de altă parte, relațiile de familie și mai ales cu persoanele în vârstă au nevoie de mai multă atenție și discuții lămuritoare. Află lucruri noi despre oamenii din familia lor, descoperă o altă istorie de familie.

Peștii se autoanalizează în profunzime

Capricornii au un Saturn retrograd care vine cu îndoieli asupra credințelor lor.  Recunosc că nu știu tot, că mai au de învățat și nu e nicio rușine în asta. Marte îi ajută oricum mult vara asta să pună întrebări, să se întoarcă la manuale sau la cărți.

Vărsătorii își pot pune probleme financiare. Unii au chiar un recul financiar. Simt că ar putea câștiga mai mult și n-o fac. Pot avea un sentiment al nesporului, tocmai de aceea asta le poate de idei.

Peștii sunt vizați la capitolul imagine de sine. Peștii trec printr-un proces, care va continua și anul viitor, unul de autoanaliză destul de serios. Devin mai profunzi, mai înțelepți, mai sârguincioși, mai coerenți cu ei înșiși.

Pentru previziuni la fel de interesante realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT