Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 26 iulie 2021. Racul luptă pentru propriile interese

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru ziua de luni, 26 iulie 2021. Astrele anunță o zi jupiteriană.
26.07.2021 | 09:11
Horoscop Camelia Patrascanu luni 26 iulie 2021 Racul lupta pentru propriile interese
ADVERTISEMENT

Simțul dreptății este la cote maxime pe parcursul primei zile din săptămână, spune astrologul de la Antena 3, care subliniază faptul că acesta este axat mai mult pe aspectul juridic.

Este o zi în care semnele zodiacale trebuie să fie bune și blânde, chiar dacă nu vor lipsi tensiunile ce au menirea de a le încerca nervii. E bine ca nativii să stea centrați și ancorați, să fie conștienți de valoarea lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 26 iulie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te nemulțumește ceva, de aici și tensiunile cu care te vei confrunta întreaga zi. Ai așteptări prea mari de la o persoană și există riscul să fii dezamăgit.

Taur

S-ar putea să fii surprins de reacția unor persoane apropiate, mai ales dacă ai nevoie de ajutorul lor și nu găsești nicio mână întinsă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ești pus într-o situație pe care nu reușești deloc să o înțelegi. Ți se cere mai mult decât a fost angajamentul inițial. Trebuie să fii mult mai responsabil.

Rac

Dreptatea și adevărul sunt punctele cheie de pe ordinea de zi. E o zi numai bună pentru a lupta pentru interesele tale, dar și pentru cele colective.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai foarte multe cerințe de la oamenii din jur și te simți nedreptățit, mai ales dacă în trecut ai oferit foarte mult. Sunt discuții despre cine merită și cine nu.

Fecioară

Se anunță tot felul de discuții, legate de modul în care ești tratat sau privit. E posibil ca un drept al lor instituțional să nu fie respectat. Ciocniri posibile cu șefii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva de la locul de muncă te încurcă sau nu-și face treaba cum trebuie. Nu sunt excluse reacțiile ieșite din comun, unele chiar aspre.

Scorpion

Ești tot mai nemulțumit de felul în care decurg lucrurile, mai ales din partea altora. Sunt persoane care trag de timp sau nu-și fac treaba.

Săgetător

Astrele prevăd o zi în care nu poți face lucrurile așa cum ți-ai dori. Atenționare legată de sănătate, e cazul să ai mai multă grijă.

Capricorn

Frământări și tensiuni în legătură cu niște informații care nu sunt clare sau au fost transmise greșit. E nevoie să faci investigații, să clarifici totul.

Vărsător

Zi axată pe bani. E posibil să ceri prea mult, iar pentru asta trebuie să demonstrezi că meriți veniturile, să depui eforturi profesionale.

Pești

Emoții și neîncredere în forțele proprii, care pot afecta mobilitatea. E bine să te ocupi numai de lucrurile pe care știi că le stăpânești.

ADVERTISEMENT