Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 26 mai 2021. Peștii devin mai responsabili și mai autoritari

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 26 mai 2021, aduce o Lună Plină, karmică. Semnele zodiacale au atenția îndreptată mai mult spre greșelile din trecut.
26.05.2021 | 09:28
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 26 mai 2021 Pestii devin mai responsabili si mai autoritari
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 26 mai 2021. Peștii devin mai responsabili și mai autoritari. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, renumitul astrolog de la Antena 3 le mai spune zodiilor să fie atente la prejudecăți sau evaluările greșite venite din partea celor din jur. Este o perioadă bună pentru a nu le mai repeta.

Haideți, să vedem în paragrafele următoare, care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte nativii. Previziunile complete îți arată care sunt zodiile responsabile, dar și cine are noroc.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 26 mai 2021, de la nativ la nativ

Berbec

O hotărâre luată acum ceva vreme se dovedește a fi greșită. Învață să iei și alte măsuri și lucrurile vor sta altfel. Mare atenție la acte în această zi.

Taur

Trebuie să suporți niște consecințe pentru că ai neglijat nevoile celorlalți. Fii atent și la interesele tale pentru a putea avea un echilibru în tot ce faci.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ți-ai pus prea mare încredere în oameni care nu au niciun fel de onestitate sau își urmăresc propriile interese. E cazul să fii mai vigilent.

Rac

Neatenția costă, de aia trebuie să repari unele lucruri la locul de muncă pe parte juridică. Trebuie să citești de două ori contractele care ajung pe mâna ta.

ADVERTISEMENT

Leu

Corectează orgoliile din trecut și nu mai neglija interesele colective. Fii mai centrat și mai calibrat pe ce își doresc și cei din jurul tău.

Fecioară

Lecții care țin de familie și de propria lor biografie, cu care trebuie să te împaci. Ai ocazia perfectă să ierți și să uiți anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Reguli și corectitudine în această zi. E timpul să nu mai fii rigid și să renunți la prejudecăți, numai așa ceilalți își pot exprima punctul de vedere.

Scorpion

E un moment numai bun să-ți corectezi atitudinea în privința banilor pe care i-ai pierdut sau pe care nu ai reușit să-i faci. Colaborează mai bine cu cei din jur.

Săgetător

Analiză amănunțită asupra propriei tale persoane. E timpul să te privești cu mai multă luciditate și să vezi unde ai greșit în această viață.

Capricorn

Astrele anunță o nouă șansă vieții. Înțelegi, în sfârșit, că nu poți calcula toate lucrurile chiar dacă îți faci treaba ca la carte. Nu toate ies cum ai fi vrut.

Vărsător

Luna Plină vizează relația cu viitorul. Mai multă încredere în viață și în posibilități, fără teama scenariilor care se pot produce. S-ar putea să nu te atingă toate.

Pești

Responsabilitate și autoritate de care te-ai ferit până acum. Corectează-ți greșelile și ai mai multă încredere în tine. Asumă-ți drumul pe care ai plecat.

ADVERTISEMENT