Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 9 aprilie 2021. O zodie are parte de compasiune

09.04.2021 | 09:55
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 9 aprilie 2021 O zodie are parte de compasiune
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 9 aprilie 2021, aduce o zi foarte frumoasă. Zodiile au șansa să se relaxeze și să-și încarce bateriile pentru perioada ce vine. 

De asemenea, ultima zi lucrătoare din săptămână vine și cu împăcare interioară. Totodată, astrologul de la Antena 3 anunță rezolvări diverse care vin pe calea cea mai ușoară.

ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru fiecare zodie în parte este relatat în rândurile de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele de care au parte toate semnele zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 9 aprilie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Primești și oferi compasiune oamenilor din jur. Te simți înțeles și sprijinit de toate persoanele cu care intri în contact și cu care comunici.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești simpatizat de toți, dovadă că ești o persoană foarte valoroasă. Astrele prevăd că este o zi în care primești extrem de multe complimente.

Gemeni

Hotărâri bune pentru sănătate și în relația cu colegii sau superiorii. Te-ai săturat de obligații și vrei să-ți fie și ție bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Un aspect de ordin juridic se rezolvă în cele din urmă. Fii mulțumit, dreptatea este de partea ta în acest final de săptămână.

Leu

Speranță financiară sau răspuns favorabil legat de un loc de muncă. O schimbare inspirată de planuri îți poate aduce bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești popular, dovadă că vorbele bune ajung înaintea ta. Faima este de partea ta și știi foarte bine să-ți deschizi calea, fără mari eforturi.

Balanță

O zi de lucru în colectivitate. Toată lumea colaborează. Lucrurile ies mai bine când oamenii înțeleg ce au de făcut și când aud cuvinte frumoase.

Scorpion

Te bucuri de idei ingenioase, totul este să nu te cramponezi. Ia tot ce este mai bine din vorbele care ajung perioada asta la urechile tale.

Săgetător

Simți nevoia de liniște și de relaxare acasă. Pentru asta trebuie să calmezi o persoană dragă sau să te retragi într-un colțișor al tău.

Capricorn

Agitație, drumuri și multe solicitări, așa arată pentru tine ziua de vineri. Oboseala se simte, de asta e bine să pleci mai devreme de la muncă.

Vărsător

E nevoie să faci calcule financiare multe înainte de a face o investiție pe termen lung. Sunt niște bani pe care îi cam risipești aiurea.

Pești

Simți o îndoială în suflet. Poate ai greșit cuiva sau regreți că nu mai poți schimba o situație din trecut. Treci peste momentele delicate.

ADVERTISEMENT