Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022. Racul poate avea surprize neplăcute

Camelia Pătrășcanu a anunțat care este horoscopul pentru săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022. Unele zodii ar putea avea parte de tensiuni la job sau acasă.
09.01.2022 | 16:15
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 10  16 ianuarie 2022 Racul poate avea surprize neplacute
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

În săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022, uni nativi vor avea parte de tensiuni începând chiar de luni, așa cum a anunțat Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Anumite zodii sunt într-o formă bună și au spor la muncă, se bucură de câștiguri financiare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Sunt preocupați de aspectul financiar la începutul săptămânii și încearcă să obțină niște rezultate luni și marți, niște concluzii. Negociază cu superiorii sau cu membrii familiei, iau decizii importante. u parte de tensiuni miercuri, nu vor să lase de la ei, însă vineri vor găsi soluții. În weekend trebuie să se relaxeze.

ADVERTISEMENT

Taur

Luni și marți încearcă să înfrunte pe cineva, pot avea neînțelegeri cu autoritățile, superiorii sau chiar cu persoana iubită. Nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ceilalți. Miercuri și joi se apără, au parte de numeroase discuții, dar pot ajunge la un numitor comun doar dacă au un interes comun cu cei din jur. În weekend ar trebui să ceară sfatul cuiva priceput legate de acte sau bani.

Gemeni

Preferă să fie pasivi la începutul săptămânii, să nu se implice și să nu desfășoare activități dificile. Sunt preocupați de sănătate în primele două zile ale săptămânii. Sunt în formă bună miercuri și joi, fac lucruri noi sau discută cu persoane aflate la distanță și car ele oferă multe informații utile. La finalul săptămânii se gândesc la problemele care trebuie rezolvate, dar și la cele profesionale și financiare.

ADVERTISEMENT

Rac

Luni și marți pot avea surprize neplăcute de la cei apropiați sau colaboratori care îi dezamăgesc, poate chiar de la partenerul de viață. Miercuri și joi trebuie să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu cei din jur. La final de săptămână îi vor anunța pe ceilalți la ce concluzii au ajuns.

Leu

Au multe de făcut la începutul săptămânii, fac lucrurile așa cum vor și nu se consultă cu nimeni, nu sunt mulțumiți de ordinele primite sau de deciziile superiorilor. Fac acțiunile așa cum vor, iar miercuri și joi du explicații, însă au susținători. În weekend trebuie să se relaxeze, să uite de toate grijile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vor să ajungă la niște, cifre, date, să organizeze niște informații luni și marți, mai ales în plan profesional. Trebuie să se adapteze unor schimbări și să vină cu soluții creative. Sunt în formă bună miercuri și joi, dar sunt în continuare agitați și au grijă să nu facă prea multe lucruri deodată. S-ar putea să ia niște decizii foarte bune. În weekend se gândesc la viitor și pot ieși cu prietenii.

Balanță

Au parte de discuții tensionate cu persoana iubită sau cu membrii familiei. Trebuie să rezolve anumite lucruri, să impună ordine în casă, însă nu toată lumea cooperează. Au un alt ton miercuri și joi și au șansa să fie mai convingători. Au nevoie de o călătorie ca să se destindă și să comunice mai bine. La sfârșitul săptămânii se ocupă cu treburi gospodărești.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt interesați de afaceri și le pasă foarte mult de părerile celorlalți luni și marți, vor să fie văzuți cât mai bine. Nu au discuții foarte bune în familie. Oamenii sunt dispuși să lase de la ei miercuri și joi, așa că ar putea avea mai mult succes atunci. Acești nativi sunt preocupați de aspectul financiar. Ar trebui să se relaxeze în weekend, să facă o excursie sau să revadă pe cineva din copilărie.

Săgetător

Luni și marți sunt preocupați de muncă și sănătate. Nu colaborează prea bine cu cei din jur și rezolvă lucrurile în felul lor, pot găsi soluții financiare inteligente. Au tensiuni în relația cu o persoană apropiată joi, sunt nemulțumiți de comportamentul celorlalți față de ei. În weekend trebuie să stea și să analizeze cauzele.

Capricorn

Au energie luni și marți, fac cheltuieli și își cumpără ceva pentru ei, au o dispoziție foarte bună. Trebuie să fie atenți la bani. Sunt eficienți la job miercuri și joi, colaborează bine cu ceilalți și au multe sarcini, dar se descurcă de minune. Sfârșitul de săptămână îl petrec alături de partener.

Vărsător

Trebuie să fie organizați la început de săptămână. Îi preocupă cineva din casă care vine cu anumite surprize și le schimbă planurile. Sunt creativi miercuri și joi, au niște libertăți sau nu acordă atât de multă atenție unor lucruri care nu le ies așa cum trebuie. Muncesc în weekend.

Pești

Primesc tot felul de informații luni și marți, nu le convine ceea ce aud, poate că o persoană dezvăluie niște lucruri indiscrete despre ei. Trebuie să fie atenți să nu procedeze și ei la fel. Primesc vești la începutul săptămânii. Își fac calcule miercuri și joi și cum să procedeze în legătură cu o situație neplăcută. Sunt în formă la finalul săptămânii și vor desfășura activități plăcute, se ocupă de hobby-uri.

ADVERTISEMENT