Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia care va avea 5 luni extrem de grele. Ce se întâmplă până în iunie 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Prima jumătate a anului va fi una destul de complicată pentru o zodie. Ce se întâmplă? E vestea clipei!
19.01.2024 | 11:20
Horoscop Camelia Patrascanu Zodia care va avea 5 luni extrem de grele Ce se intampla pana in iunie 2024
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru o zodie, prima jumătate a anului 2024 va fi una destul de complicată. Este vorba de o perioadă de vindecare a rănilor, de împăcare cu trecutul, de asumare a greșelilor făcute în 2023 sau în anii anterior.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Zodia care în următoarele luni va trece prin episoade dure, pline de revelații

Camelia Pătrășcanu dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, ce îi așteaptă pe nativii de aer până în luna iunie 2024. Da, vorbim despre un semn de aer, despre o zodie care a lăsat anumite lucruri nerezolvate anul trecut.

ADVERTISEMENT

În următoarele cinci luni, pentru o zodie vor veni suficiente ocazii încât să facă pace cu ele însele, să se liniștească sufletește. Prima jumătate a acestui an nu e, așadar, foarte dinamică, ci mai degrabă axată pe o atentă observare a celor din jur și o autoanaliză pentru zodia Gemeni.

Gemenii sunt, așadar, cei care au simțit încă de la 1 ianuarie că anul ăsta e vorba despre vindecare și despre o reorganizare profundă a vieții lor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Dacă vor să plece dintr-un anumit context, nu o vor putea face așa cum vor ei. Asta îi va necăji, de altfel, destul de tare: imposibilitatea de a se desprinde de un mediu în care nu mai simt aceeași bucurie, iluzie, nimic pozitiv. Au suficient timp pentru a analiza pe ce drum să o ia de acum înainte. Sunt cinci luni suficient de bune chiar pentru reinventare.

Camelia Pătrășcanu le mai spune celor născuți în zodia Gemeni că din iunie, cu Jupiter instalat în semnul lor, vor avea un moment de exuberanță, de exaltare, ca și când ar ieși dintr-un con de umbră. Vor avea impulsurile necesare pentru a face schimbări în viața lor.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu restul zodiilor până la vară?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce previziuni a făcut Pătrășcanu pentru restul semnelor zodiacale? Racii, de exemplu, se focusează foarte mult pe pasiunile lor. Unii nativi de apă e foarte probabil să schimbe mediul în care se învârt până în vară.

Leii s-ar putea ca în următoarele 5 luni să schimbe cu totul ocupația. Ori fac un salt în carieră la actualul lor job, ori se duc pe un drum cu totul diferit față de ceea ce fac acum.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt și ele concentrate asupra schimbărilor pe care le au de făcut din punct de vedere profesional pentru a se simți bine, pentru ca munca să nu fie o corvoadă. Sunt luni de analiză lucidă. Fecioarele sunt ajutate, în acest sens, de planeta Saturn.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele trec prin niște situații importante care implică gestionarea averii ori a bunurilor materiale moștenite de la cineva din familie. Startul anului e unul destul de benefic. Scorpionii au șansa să iasă din anonimat până la debutul verii. Sunt într-o fază foarte bună a vieții lor, extrem de comunicativi, de atenți la oamenii cu care iau contact zilnic.

Berbecii au noroc la bani

Săgetătorii muncesc din greu pentru a-și atinge țelurile în această primă jumătate a anului. Vor privi cu alți ochi tot ce ține de vindecare fizică și sufletească. Cât despre Capricorni, ei se focusează asupra aspectelor sentimentale. În următoarele cinci luni este vorba despre iubire.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii se gândesc foarte serios să schimbe cuibușorul de nebunii. Mulți dintre nativii de aer vor stabili anul ăsta care e cu adevărat locul în care se simt confortabili, acel acasă mult visat. Peștii sunt concentrați pe studii. Vor să se perfecționeze într-un anumit domeniu, iar pentru asta e nevoie de treabă serioasă.

Berbecii au noroc la bani în următoarele luni, iar Taurii își folosesc toate resursele pentru propria lor dezvoltare. Autenticitatea și talentul pe care îl au pentru o anumită muncă îi poate duce departe.

ADVERTISEMENT