Life

Horoscop chinezesc Marian Golea. Ce le aşteaptă pe zodii în zilele următoare şi cine va avea noroc

Astrologul Marian Golea a realizat previziunile pentru această săptămână. Zodiacul chinezesc aduce câteva vești bune, dar și câteva sfaturi pentru anumite zodii.
24.10.2022 | 18:52
Horoscop chinezesc Marian Golea Ce le asteapta pe zodii in zilele urmatoare si cine va avea noroc
Astrologul Marian Golea, previziuni complete pentru zilele următoare. Sursă foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Astrologul Marian Golea spune că pentru Șobolani și Bivoli urmează o perioadă cât se poate de dificilă. Nici pentru Dragon nu urmează o săptămână prea fabuloasă.

Zodiacul chinezesc pentru zilele următoare, realizat de astrologul Marian Golea

Șobolanii trebuie să aștepte pentru că deși fac lucruri bune, primesc câte un șut în fund constant, fiind influențați de Câine. Același lucru este valabil și în cazul Bivolilor, care ar trebui să se ia după șobolani și să mai aștepte încă 4-5 zile dacă vor să facă ceva.

ADVERTISEMENT

”Soarele din păcate nu este la ei pe casă”, spune astrologul Marian Golea.

Pentru Tigru se anunță o lună mai agitată. Acești nativi vor să se certe pentru că ei sunt prietenii câinelui, justițiarul. ”O să mai auzim de niște mici probleme de justiție”, spune astrologul.

Iepurele trebuie să aibă grijă la sănătate, însă în mare parte este ajutat de prietenul său bun, câinele, în următoarele patru zile.

ADVERTISEMENT

Pentru Dragoni în schimb se anunță o săptămână dificilă. ”Plângeți în batistă încă 4 zile”, avertizează Marian Golea.

Șarpele este neutru în următoarele zile. Nu îl interesează mai nimic, iar lucrurile îi merg binișor.

ADVERTISEMENT

Calul și Câinele, norocoșii săptămânii

Cel mai fericit trebuie să fie Calul. Are cea mai multă putere dintre toate zodiile în următoarele 4-5 zile. Inclusiv cei care au probleme cu justiția o vor duce bine în perioada următoare.

Oaia pe de altă parte se simte condusă, iar asta se va întâmpla în următoarele patru zile. De cealaltă parte, Maimuța este pedepsită. ”Unde stă maimuța nu stă câinele”, adaugă astrologul.

ADVERTISEMENT

Pentru Cocoș nu se anunță zile pre fabuloase. La polul opus însă, Câinii o vor duce foarte bine și vor fi și foarte fericiți în zilele următoare, la fel ca și Mistreții, după cum spunea Marian Golea.

Previziunile astrologului Marian Golea au fost realizate în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT