Life
notix pixel id

Horoscop Cristina Demetrescu pentru decembrie 2021. Taurii vor avansa în carieră

Horoscop Cristina Demetrescu pentru decembrie 2021. Urmează o perioadă plină de schimbări pentru zodii, transmite renumitul astrolog Cristina Demetrescu.
28.11.2021 | 16:01
Horoscop Cristina Demetrescu pentru decembrie 2021. Taurii vor avansa în carieră
Horoscop decembrie 2021, spus de astrologul Cristina Demetrescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a venit cu vești despre ce se întâmplă cu zodiile în decembrie 2021. Urmează o perioadă cu schimbări, plină de agitație, emoții, dar și multă bună dispoziție.

Toți nativii își doresc mai mult de la viață, fie în plan profesional, fie în plan personal în ultima lună din 2021. Vă prezentăm în rândurile următoare cum va fi luna decembrie pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru decembrie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile în ultima lună din 2021

Berbec

Berbecii se vor schimba foarte mult în luna decembrie, vor fi plini de energie și ar putea cheltui din banii economisiți sau câștigați mai mult decât ar trebui.

ADVERTISEMENT

În plan profesional se anunță puțin noroc. Pe lângă serviciul pe care-l au în prezent ar mai putea avea și o afacere.

Taur

Taurii ar putea avea mici tensiuni în plan sentimental cu persoana iubită. Cei care nu au încă un partener de viață ar putea avea tensiuni cu alte persoane din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Se anunță, în schimb, o bună evoluție în plan profesional. Taurii vor călători și vor începe noi studii care îi vor ajuta să crească în carieră.

Gemeni

Gemenii pot întâmpina schimbări majore în viață. Se pot confrunta și cu unele gânduri toxice, pe care trebuie să le evite. Din punct de vedere profesional, Gemenii vor învăța foarte mult și vor avea de câștigat din asta.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor avea parte de un mare consum emoțional în această lună. Se vor axa foarte mult pe ideea de cum să-și crească resursele financiare. Atenție la sănătate, ați putea avea mici probleme!

Leu

Leul vor petrece mult timp alături de familie. Se vor gândi la schimbări în ceea ce privește situația din căsnicie. Urmează, de asemenea, și pentru ei o evoluție în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele trebuie să comunice mai des în această lună pentru a-i putea face pe cei din jur să conștientizeze cine sunt ele cu adevărat. În plan sentimental, ar putea primi vești de la persoana iubită.

Balanțele s-ar putea îndrăgosti

Balanță

Balanțele se vor gândi și ele cum să-și crească bugetul. Vor cheltui cam mult, ce-i drept în luna decembrie. Iar…unele Balanțe și-ar putea întâlni marea iubire.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie mai preocupați în această perioadă de casa lor, de familia și toți cei dragi ai lor… În ultimul timp au cam neglijat aceste aspecte.

Săgetător

Atenție Săgetătorilor! V-ați putea face dușmani în luna decembrie. Atenție și la sănătate, căci dacă nu aveți grijă de ea, nu sunt excluse problemele!

Capricorn

Capricornii vor începe proiecte noi, adică viaţa lor se poate schimba radical prin prima acestor proiecte. Planetele se aliniază pentru această zodie, deoarece le va merge bine și din punct de vedere financiar.

Vărsător

Vărsătorii vor să îşi caute de lucru chiar în ultima lună din an. Planeta Venus le va aduce multă liniște și posibil chiar un job.

Pești

Jupiterul va intra în Peşti în decembrie, ceea ce înseamnă lumină și speranță. Și-ar putea îmbunătăți și relația cu divinitatea. Unii chiar ar putea ierta persoane care le-au greșit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri