Life

Horoscop realizat de astrologul Cristina Vanea pentru săptămâna 21-27 martie 2022. Berbecii au o perioadă agitată

Astrologul Cristina Vanea a realizat horoscopul pentru săptămâna 21-27 martie 2022. Este o perioadă destul de bună pentru multe semne zodiacale. Ce pățesc Taurii?
21.03.2022 | 17:15
Horoscop realizat de astrologul Cristina Vanea pentru saptamana 2127 martie 2022 Berbecii au o perioada agitata
Horoscop realizat de Cristina Vanea. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Vanea a realizat horoscopul pentru săptămâna 21-27 martie 2022. Ce ne așteaptă?

Horoscop realizat de Cristina Vanea pentru săptămâna 21-27 martie 2022

„Urmează o săptămână destul de tensionată. Pot apărea situații care să ne accentueze starea de stres oricum. Este bine să punem prudența pe primul plan. E o perioadă în care intuiția ne poate ajuta să găsim rezolvări fericite”, sunt câteva previziuni generale făcute de Cristina Vanea la Prima TV. Iată predicțiile pentru fiecare zodie în parte, realizate în emisiunea lui Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o perioadă agitată pe plan social. Trebuie să fie atenți la cheltuieli. Vor avea tendința să reacționeze prea prompt în relația cu prietenii. Taurii sunt foarte agitați. Riscă să aibă probleme cu tot felul de oameni. Pot avea neplăceri în relația cu autoritățile.

Gemenii au șanse să obțină un succes la serviciu. Atrag toate privirile, iar explicațiile lor sunt apreciate. Racii sunt într-o perioadă bună. Pot călători, ba chiar li se recomandă dacă vor să evolueze spiritual, intelectual.

ADVERTISEMENT

Leii sunt dinamici și plin de inițiative. Sunt dornici să facă prea multe lucruri și prea repede. Fecioarele ar putea avea realizări în privința colaborărilor, dar și în privința relațiilor cu partenerul de viață.

Săgetătorii trebuie să fie prudenți

Balanțele sunt și ele într-o perioadă în care tind să scoată bani din buzunar. Au energie și posibilitatea să-și canalizeze energia spre scopuri constructive. Scorpionii au și lucruri bune și rele. Jupiter le susține inițiativele, dar Saturn le dă un sentiment acut de însingurare, de greu.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii iau lucrurile destul de ușor, dar în aceasta perioadă vor fi un pic mai sensibili. Au energie și vor fi tentați să facă schimbări de anvergură. Prudența trebuie pusă pe primul plan. Capricornii sunt susținuți. Pot avea realizări, pot călători, pot fi mereu pe drumuri. Sunt destul de avantajați în perioada aceasta.

Vărsătorii nu se simt foarte confortabili. Saturn îi îndeamnă spre prudență. Marte îi determină să acționeze rapid, sub impulsul momentului. Peștii traversează o perioadă foarte bună. E o perioadă în care trebuie să-și canalizeze energia spre ceea ce este important pentru ei.

ADVERTISEMENT