Life

Horoscop ianuarie 2024, realizat de Camelia Pătrășcanu. Veste neașteptată pentru Gemeni

Horoscop ianuarie 2024, realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă în prima jumătate a lunii cu care a început anul?
01.01.2024 | 17:34
Horoscop ianuarie 2024 realizat de Camelia Patrascanu Veste neasteptata pentru Gemeni
Horoscop ianuarie 2024, by Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop ianuarie 2024, realizat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Prima jumătate a lunii va fi una semnificativă pentru multe semne zodiacale. Află de ce!

Horoscop ianuarie 2024, realizat de Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, doar Uranus e retrograd, deci sunt multe lucruri de făcut. Începem cu planuri mari chiar din primele zile. Din 4 ianuarie, Marte este instalat în Capricorn și putem lua decizii îndrăznețe care schimbă traiectoria vieții.

ADVERTISEMENT

Horoscop ianuarie 2024, by Camelia Pătrășcanu. Nu sunt amânate decizii, pentru că ne punem pe roate încă de la început. Mercur și Venus e în Săgetător în primele zile ale anului și avem multe date de corelat pentru a pune lucrurile în priză. Simțul responsabilității va fi mai accentuat, dar acest simț va viza propria propășire.

De asemenea, în primele două săptămâni ale lui ianuarie 2024 avem o Lună Nouă în Capricorn, pe 11 ianuarie, iar primele zile e bine să eliminăm din mintea noastră frânele care nu ne lasă să fim curajoși, întreprinzători, practici. Avem șansa să ne rezolvăm mici complexe sau rețineri.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, zilele sunt mobilizatoare. E importantă etapa de informare. Primesc vești, fac cercetări, caută anumite informații, citesc texte, cărți, care îi luminează în funcție de ce vor ei să afle. Se interesează despre legi sau reguli.

Gemenii sunt mai atenți la efectele comportamentului lor

Taurii au un început de an cu un ochi vigilent asupra celorlalți. La unii urmăresc dacă își fac corect treaba, dacă au înțeles ordinele primite. Sunt multe diligențe pe lângă autorități după 4 ianuarie. Trebuie să fie un pic insistenți cu oficialitățile. Pot lua niște decizii atipice pentru ei, curajoase, poate incomode.

ADVERTISEMENT

Gemenii au un început de an relațional. Aproape că depind de cei din jur. După aspecte, scapă după 4 ianuarie de tendința de a-i sâcâi pe ceilalți. Devin un pic mai atenți la efectele pe care le produc și sunt mai eficienți.

Horoscop ianuarie 2024, by Camelia Pătrășcanu. Racii au avut un final de an obositor, cu multe activități. Sunt mai atenți la comportamentul celor din jur față de ei. Se pot gândi la modalități de a fugi, de a se separa, de a-și crea un spațiu de siguranță. Au după 4 ianuarie un Marte în Capricorn destul de aspru. Nu stau să negocieze, să dea sfaturi partenerilor.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, primele două săptămâni din 2024 sunt cu muncă. Sapă adânc pentru a ajunge la diamante, dar sunt motivați. Au un obiectiv, o miză, un câștig de urmărit cu asiduitate.

Fecioarele țintesc sus încă de la începutul anului

Fecioarele au inspirație, creativitate, mobilizare. Voința e cea subliniată de astre. Trag de ele, dar într-un sens bun. Evoluează frumos, progresează. Țintesc sus. Vor să aibă realizări mai mari decât în 2023 și au și oportunități mai mari. Cumva simt că urmează un salt și trebuie să se pregătească pentru el. Toată perioada de început de 2024 e important să fie în formă mentală și sufletească.

Pentru Balanțe, primele săptămâni din ianuarie sunt mai liniștite. Au nevoie să își încarce bateriile, să mai stea un pic în tihnă. Căminul și casa sunt importante sau propriul lor spațiu.

Scorpionii sunt preocupați de a-și eficientiza activitatea, de a câștiga bani din mai multe surse. Sunt bani isteț negociați. Profită de orice avantaj contractual și pot stabili niște noi acorduri, o punere în valoare a muncii lor. Au de lucrur cu autoritățile sau cu actele oficiale.

Capricornii pot avea anumite nemulțumiri

Săgetătorii au preocupări financiare. Trebuie să muncească mult. Nu cheltuie, adună. Își vând bine capacitățile. Sunt bine văzuți pentru talentele și înzestrările lor profesionale. Nu se mulțumesc cu puțin.

Horoscop ianuarie 2024, by Camelia Pătrășcanu. Capricornii au accent pe voință. Poate că nu și-o pot impune, dar o au. S-ar putea să fie nemulțumiți sau contrariați de faptul că nu mai funcționează presiunile asupra celor din jur. Au mult de lucru cu ei ca să vadă cum stau, cum stau cu sănătatea, care e tonusul.

Vărsătorii au parte de relaxare. Au nevoie de mai mult timp pentru a intra în rezonanță cu energia anului. Pot simți nevoia să își încarce bateriile mai mult după eforturile depuse de sărbători. Nu intră în forță în 2024. Un alt lucru interesant e că dacă de sărbători au acordat atenție celorlalți, cumva încep să se concentreze mai mult pe nevoile lor, pe sănătatea lor, să se extragă din activități care nu le priesc.

Horoscop ianuarie 2024, by Camelia Pătrășcanu. Pentru Pești, preocuparea e legată de carieră. Au o minte bună, care vede ocaziile sau capcanele în care nu trebuie să intre. Analizează foarte atent care e drumul lor, ce trebuie să accepte și ce trebuie să refuze. Se pot consulta cu o persoană în vârstă sau să citească niște cărți.

ADVERTISEMENT