Life

Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Ce zodii vor fi în culmea fericirii. Sunt doar trei la număr!

Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Doar trei zodii vor fi în culmea fericirii. Pentru restul se anunță momente de cumpănă.
09.03.2024 | 17:28
Horoscop karmic 1117 martie 2024 Ce zodii vor fi in culmea fericirii Sunt doar trei la numar
Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Pentru trei zodii, săptămâna care vine va fi una de vis. Pentru celelalte nouă, apar niște mici complicații mai ales pe plan personal.

Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Zodiile de foc, cele mai fericite

Zodiile care pot răsufla ușurate din punct de vedere karmic sunt cele de foc. Mai exact, Berbecii, Leii și Săgetătorii vor avea o săptămână liniștită și lipsită de griji. Berbecii pot da lovitura într-o chestiune care până mai ieri părea de viață și de moarte. Profesional, totul se așază așa cum nu și-ar fi imaginat. Rezultatele muncii vor fi peste așteptările lor.

ADVERTISEMENT

Și Leii au o perioadă favorabilă, mai ales dacă privim eforturile intense pe care le-au făcut pentru a le fi recunoscută munca. Strădania lor nu este ignorată de astre. Săgetătorii au zile foarte bune pentru vindecare sufletească, dar și fizică. Simt că se repun pe picioare, că au o energie fantastică. Tot ce își doresc se poate îndeplini într-o secundă.

Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Și acum să vedem cu ce probleme se vor confrunta celelalte nouă zodii. Începem cu zodiile mai puțin oropsite de soartă, dar care trebuie să fie, totuși, cu ochii în patru. Nativii de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față câteva zile în care își vor da seama cine sunt și ce vor cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge la acea stimă de sine atât de necesară evoluției lor, vor intra în clinciuri cu alți oameni. Taurii nu mai sunt dispuși să facă niciun fel de concesie nimănui și de aici pot apărea certurile.

Fecioarele vorbesc și ele mai apăsat și vor să dea la o parte toate tentațiile lumii superficiale. Își găsesc, în cele din urmă, echilibrul. Capricornii trebuie să fie atenți la ce fel de oameni iau în subordinea lor sau în anturaj. Nu fac cele mai bune alegeri.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer și de apă, probleme peste probleme

Horoscop karmic 11-17 martie 2024. Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână încărcată din cauza karmei de agresivitate. Tind să își iasă din pepeni din orice și asta joacă în defavoarea lor. Gemenii sunt extrem de recalcitranți și au senzația că nimeni nu e la fel de capabil să realizeze lucrurile pe care le realizează ei.

Același sentiment îl au și Balanțele, care sunt gata să dea cu toți de pereți. Vărsătorii sunt ceva mai sensibili la critici și pot abandona o corabie la cârma căreia se află taman când e în derivă. Îi pun în pericol, însă, și pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) dau de demonii din interiorul lor. Oricât de mult au fugit de fricile și slăbiciunile lor, viața nu mai așteaptă, iar acum vor fi puși în fața faptului împlinit. Trebuie să se gândească foarte serios pe ce cale o iau.

 

ADVERTISEMENT