Life

Horoscop rune 11-17 martie 2024. Mihai Voropchievici dă vestea pentru Raci!

Horoscop rune 11-17 martie 2024. Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni ale momentului. Care sunt zodiile norocoase?
09.03.2024 | 14:20
Horoscop rune 1117 martie 2024 Mihai Voropchievici da vestea pentru Raci
Horoscop rune 11-17 martie 2024, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 11-17 martie 2024. Mihai Voropchievici face predicțiile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK! Pentru ce zodii vine belșugul în următoarele 7 zile? Care sunt cele care vor avea de pătimit, în schimb? Află în rândurile de mai jos!

Horoscop rune 11-17 martie 2024, by Mihai Voropchievici. Berbecii, câștiguri pe toată linia!

Berbecul, deschizătorul horoscopului, are o surpriză! Berbecii au parte de Wunjo! Ei sunt cei mai norocoși, așadar. Pentru ei va fi o săptămână deosebită. Toate lucrurile se rezolvă pozitiv. Au de câștigat pe toate planurile. Soarta ține cu ei în fiecare zi a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți cum acționează, ce vorbesc, cum manipulează banii. E o săptămână cu prudență maximă. Trebuie să fie atenți la neatenție.

Horoscop rune 11-17 martie 2024. Gemenii se înconjoară de simbolul necunoscutului. Se învăluiesc într-o aură de mister și sunt greu de decodat. Sunt mai ursuzi, mai mofturoși, mai supărăcioși. E bine să fie lăsați în pace și să nu fie necăjiți, să stea cu gândurile lor, în comuniunea lor cu Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Racii au o călătorie. Trebuie să se pregătească să își facă bagajele, căci aventura este pusă deoparte, pentru ei! Poate fi una pe o distanță mai lungă.

Leul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Nativii de foc au parte de schimbări pe bandă rulantă, chiar și dacă nu și le doresc.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 11-17 martie 2024. Fecioarele pot găsi, în sfârșit, răspunsul sau rezolvarea problemei care le frământă. Condiția e să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Fără sinceritate nu se găsesc soluții, însă Fecioarele au fost mereu sincere, așa că nu le va fi greu.

Scorpionii sunt puși pe scandal

Balanțele sunt sfătuite să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului deoarece toate surprizele plăcut sunt doar pentru cele care știu să aștepte.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o perioadă în care sunt gata de bătălii furtunoase. Vor să se bage în tot felul de dispute. Au multe de rezolvat și sunt foarte nervoși. Runa le spune să rămână calmi, căci doar așa se va aranja totul în favoarea lor. Nu e nevoie să iște discuții aprinse nicăieri.

Săgetătorii vor primi vești bune. S-ar putea să primească și un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. Și eu sunt norocoși, se pare, în săptămâna ce vine.

Capricornii vor primi un mesaj și e bine să fie pregătiți să îl recepționeze. Nativii de pământ, în intervalul 11-17 martie, sunt pe continuă comunicare, pe multe mesaje.

Horoscop rune 11-17 martie 2024. Vărsătorii au simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, apare în calea lor. Se îndrăgostesc, iar pentru ei iubirea e oricum la ordinea zilei.

Peștii și-au propus să se mute din casă sau de la locul de muncă. În tot cazul, vor acționa foarte bine într-o problemă care îi preocupă. Nu au de ce să își facă niciun fel de grijă. Astrele au făcut totul ca orice ar alege să fie decizia cea mai bună.

 

ADVERTISEMENT