Life

Horoscop karmic 8-14 aprilie 2024. Zodiile de apă tună și fulgeră

Horoscop karmic 8-14 aprilie 2024. Zodiile de apă tună și fulgeră. Este săptămâna în care mai nimic nu le convine. Sunt cu moralul jos!
06.04.2024 | 09:27
Horoscop karmic 814 aprilie 2024 Zodiile de apa tuna si fulgera
Horoscop karmic 8-14 aprilie 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 8-14 aprilie 2024. Săptămâna care urmează va fi una plină de agitație, de nervi mai ales pentru zodiile de apă!

Horoscop karmic 8-14 aprilie 2024

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt nemulțumite de felul în care evoluează lucrurile în viața lor. Au tot felul de revendicări atât acasă, cât și la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Racii sunt cei mai vocali, dar și cei mai bine pregătiți cu argumentele. Scorpionii recurg la tot felul de subtilități și știu cum să înțepe astfel încât cei din jur să înțeleagă perfect mesajul lor. Peștii, pe de altă parte, își fac griji din cauza banilor și devin irascibili.

Horoscop karmic 8-14 aprilie 2024. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au motive de bucurie în următoarele 7 zile. Scapă de karma de ignoranță, după multă vreme, și reconstruiesc anumite proiecte abandonate din lipsă de cunoștințe sau lene.

ADVERTISEMENT

Acum sunt mult mai dispuse să arate ceea ce pot, ce au învățat din experiențele fără succes. Taurii și Fecioarele au cea mai mare determinare să închidă gura târgului. Capricornii merg în continuare pe linia lor și o fac foarte bine.

Zodiile de foc devin mai receptive

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt dispuși să asculte mai mult și să judece mai puțin. Va fi, pentru nativii de foc, o săptămână în care vor trage multe concluzii în legătură cu felul în care trebuie să acționeze în viitor pentru binele și prosperitatea lor.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o stea norocoasă, care îi călăuzește încă din prima zi a săptămânii. Săgetătorii își recuperează din forță, din energia pierdută, iar Leii se reinventează.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) nu sunt tocmai în apele lor. Se pare că sunt molipsiți de nativii de apă, căci și Gemenii, de pildă, vociferează întruna.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt extrem de preocupate de anumite lucruri pe care le descoperă. Află că au fost mințiți sau trași pe sfoară de cineva. Doar Vărsătorii sunt ceva mai relaxați, asta deși sunt prinși în niște proiecte unde trebuie să presteze contracronometru.

ADVERTISEMENT