Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 iulie 2021. Zodiile de aer află adevăruri crunte

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 iulie 2021: zodiile de aer vor afla adevăruri care le pot schimba definitiv viața.
11.07.2021 | 14:33
Horoscop karmic pentru saptamana 1218 iulie 2021 Zodiile de aer afla adevaruri crunte
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 12-18 iulie 2021, zodiile de aer vor descoperi anumite adevăruri dureroase. Pentru ele, lucrurile s-ar putea schimba radical.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) pășesc pe nisipuri mișcătoare. Gemenii simt că își pierd încrederea în oameni pentru care până acum ar fi băgat mâna în foc.

ADVERTISEMENT

Balanțele trec și ele prin tot felul de momente destul de complicate. Anumite lucruri pe care le descoperă despre cei pe care îi credeau prieteni le pot debusola complet.

Horoscop karmic pentru săptămâna 12-18 iulie 2021

Cât despre Vărsători, acești nativi vor descoperi anumite trădări. Simt nevoia să dea un restart vieții lor profesionale.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână plină de surprize plăcute. Vor fi încurajate să pluseze acolo unde se fereau. Racii au parte de baftă în planul muncii și vin și niște bani de care aveau nevoie.

Scorpionii se reorganizează pe toate planurile. Au de câștigat dacă renunță la orgoliu. Peștii vor demonstra și ei că sunt oameni de cuvânt și se vor implica în tot felul de proiecte importante.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) tind să exagereze anumite evenimente din viața lor, iar asta le poate aduce deservicii.

Berbecii sunt pe un trend ascendent din punct de vedere financiar. Au o karmă pozitivă toată săptămâna. Leii trebuie să renunțe la prejudecăți, în special în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt extrem de responsabili la muncă

Săgetătorii își pot schimba viața în bine dacă renunță la dramatizări. Sunt puși pe fapte mari din prima zi a săptămânii.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) reușesc să definitiveze anumite proiecte importante. Vor ține cont mai mult de sfaturile oamenilor din jurul lor.

Taurii dau dovadă de responsabilitate laa locul de muncă. Vor fi apreciați și chiar ridicați în grad.

Fecioarele continuă să surprindă cu ideile lor. Fac ce fac și născocesc tot felul de lucruri cu care pot ieși în față fără să facă rău nimănui.

Capricornii se concentrează mai mult pe viața de familie. Se apucă serios de treabă și sunt mai atenți la nevoile celor din jur. Este favorizată relația dintre părinți și copii. Mamele sau tații născuți în Capricorn vor dezvolta o relație armonioasă cu copiii lor.

 

ADVERTISEMENT