ADVERTISEMENT
Life

Zodia Săgetător în luna iulie 2021. Deviza va fi „Totul sau nimic!”

Zodia Săgetător va avea în luna iulie 2021 deviza „Totul sau nimic”. Persoanele născute sub acest semn pornesc o bătălie uriașă.
Autor: Dan Suta | 20.06.2021 | 17:45
Zodia Săgetător în luna iulie 2021. Deviza va fi „Totul sau nimic!”
Zodia Săgetător în luna iulie 2021. Foto: horoscopes-love.eu

Zodia Săgetător are un iulie 2021 plin de adrenalină. Nu se poate plânge de plictiseală, căci viața nu îi dă voie să se plictisească.

ADVERTISEMENT

Pentru persoanele născute sub semnul de foc, luna lui Cuptor va fi una dedicată unei bătălii pentru ceva uriaș.

Prima jumătate a lunii iulie va fi una de pregătire a terenului pentru Săgetători. Vor fi în așteptarea unor răspunsuri de care vor depinde mutările lor pe tabla de șah.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător în luna iulie 2021

Au de făcut anumite concesii, însă astrele sunt de partea lor indiferent cât de grele li s-ar părea anumite decizii de luat.

Stau bine la capitolul comunicare. Cu harul vorbirii vor reuși să convingă anumite persoane că demersurile pe care le fac sunt cu cele mai bune intenții.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc vor căpăta din ce în ce mai multă încredere în propriile lor forțe pe măsură ce vor ajunge la mijlocul lunii.

În a doua jumătate a lunii lui Cuptor, acești nativi vor avea primele victorii în bătălia începută.

ADVERTISEMENT

Sunt tot mai deciși să demonstreze că au avut dreptate într-un anumit conflict. Alți Săgetători vor lupta pentru ceva al lor, ceva ce nu le mai aparține de ceva timp.

Lucrurile nu stau rău nici la capitolul iubire. Pentru cei tineri se anunță un iulie torid. Vor avea parte de aventuri interesante. S-ar putea ca nativii de foc care pleacă la mare să își găsească sufletul pereche chiar pe nisipul fierbinte.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase în luna iulie pentru ei sunt 7, 11, 12, 13, 19 și 26. Pe 7 și 11 iulie pun mâna pe niște documente importante de care au nevoie în demersul lor.

Pe 12, 13 și 19 iulie pot veni vești îmbucurătoare de la anumite rude ori prieteni din străinătate. Pentru unii nativi de foc apar oportunități de creștere profesională exact de unde nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Pe 26 iulie, Săgetătorii vor avea parte de niște revelații care le vor mai liniști sufletul.

Zilele ghinioniste sunt 3, 4, 22, 28 și 31 iulie. Pe 3 și pe 4 iulie, Săgetătorilor le este recomandat să evite deplasările pe distanțe lungi.

Pe 22, 28 și 31 iulie trebuie să aibă foarte mare grijă la ce fac cu banii. Nu sunt zile roz din punct de vedere financiar pentru ei. Așadar, să renunțe la cheltuielile care nu sunt urgente.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!