Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Taurii au nevoie de timp pentru ei

SPECIAL FANATIK
Dan Suta   
în Horoscop
24/01/2021, 10:22
Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Taurii au nevoie de timp pentru ei SPECIAL FANATIK
Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Foto: blog.spiritualify.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021, Taurii vor simți o nevoie tot mai acută de a face o pauză de la munca asiduă și de a se ocupa mai mult de ei înșiși.

Săptămâna cuprinsă între 25 și 31 ianuarie vine cu o serie de lecții de viață și de provocări pentru aproape toate zodiile. Ultima săptămână din ianuarie ar putea aduce în viețile unora persoane noi, oameni care să le destabilizeze confortul.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) sunt tot mai conștiente că au nevoie de mai mult timp pentru ele, de o oarecare deconectare de la muncă, de introspecție.

Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021

Taurii își fac timp pentru a rezolva o serie de probleme personale și vor să se relaxeze mai mult ca oricând, să își încarce bateriile făcând cu totul altceva sau, pur și simplu, nefăcând nimic.

Fecioarele vor fi din ce în ce mai active, însă trebuie să fie și ele atente la cât de mult își suprasolicită organismul. Pauzele sunt binevenite și în cazul lor. Capricornii, în schimb, pot obține câteva sume frumoase de bani de la locul de muncă sau dintr-o colaborare inedită.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au o săptămână în care ies la iveală mari adevăruri despre oamenii dragi lor. Racii descoperă care îi sunt adevărații prieteni și trag linie, iar Scorpionii află câteva lucruri pe care cei în care au avut încredere le-au spus despre ei pe la spate.

Vărsătorii au o perioadă extraordinară

Peștii nu sunt nici ei în apele lor și se întristează tot mai des, nefăcând față criticilor și problemelor cu care se confruntă cei din jurul lor.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) pun degetul pe rană pentru a rezolva niște chestiuni extrem de importante și se poate spune că ajung, în sfârșit, la mal.

Gemenii își schimbă prioritățile și sunt tot mai concentrați asupra vieții lor intime, iar Balanțele își focusează toată atenția pe familie.

Vărsătorii sunt în lumea lor și au parte de multe momente frumoase. Își dau seama că într-adevăr iese soarele pe strada lor.

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) duc niște bătălii interioare fantastice în urma cărora vor ieși mai întăriți și mai fericiți.

E o săptămână cu emoții mai ales pentru Berbecii și Leii care au de susținut examene. Săgetătorii se liniștesc și încep să vadă lucrurile bune din viața lor.

 

Închide ×